Dostlar selam, Ryzen 5 5600 için soğutucuya ihtiyacım var. Sıvı soğutucu için bütçem yok maalesef. 500-600 tl bandında kule tipi bir soğutucu istiyorum. Overclock yapıcam bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim.
Dostlar, ekstra bir disk eklediğimde pcde donmalar oluyor ve mavi ekran hataları alıyordum bir süredir. format attım defalarca windows 10 kurdum, tekrar 11 kurdum vs. düzeltemedim. olay günlüğünde kernel power hatası falan vardı hatta. 512 gb m2 ssd harici 2 tb hdd ve 480 gb sata ssd bulunuyordu...
Dostlar WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR mavi ekran hatası alıyorum. minidump oluştursun diye 100 olmasını bekliyorum ama 0da restart atıyor ve insert a bootable device hatası veriyor. Nasıl çözerim bu durumu?
PC Uzun süre boşta kalınca insert a bootable device hatası veriyor. Örneğin gece pcyi oyun indirmek için açık bırakıyorum ve bir süre sonra bu hatayı veriyor. yaklaşık bir 4 saat sonra veriyor hatayı.
Dostlar, şöyle bir şey farkettim bugün microsoft flight simulatorü indirmek için açık bıraktım uygulamayı eve geldiğimde aynı sorun vardı fakat mesele şu 6 saattir evde yoktum ama steamde yalnızca 4 saat kaydetmiş yani aradaki 2 saat siyah ekran dışında pc de boşa çalışıyordu sanırım oyun...
Dostlar, oyun indirirken örneğin bilgisayarı sabaha kadar açık bırakıyorum ve ekranı kapatıyorum elektrik tüketmesin diye. Sabah kalktığımda ekranı tekrar açtığımda displayport no signal hatası veriyor ve bilgisayarı hard shutdown yolu ile tekrar başlatmak zorunda kalıyorum sorun ne olabilir?