Evet ben de bi türlü renk ayarini oturtamadim. İlk başta user profiliyle çözmüş gibiydim ama bi içime sinmedi. Dell de renk profilleri nasil icinize sindi mi?
benimde dün elime geçti kullanmaya başladım. olü piksel testi yaptım bi tane vardı iade edecektim sonra gitti. Renkler çok yapay ve beyazlar çok sarıydı sonra ayar yapıp user profili seçince düzeldi. ghosting konusunda çok başarılı ghostıng yok. ışık sızması benim monitörde çok az vardı ama...
Hocam merhaba ben de mimari işler yapıyorum ofise viewsonic aldık. Kendim evde hem iş hem oyun için msi alacaktım qd modelini. viewsonic ofis için yeterli biraz ips glow var gibi ama ips panellerin hepsinde var. amazon 7.999tlden(9 taksitt) satınca ofise aldık. panel güzel ufo testi yaptım...
ben de amazondan indirimdeyken Lg Ultragear 27GR75Q-B modelini sipariş ettim bi arkadaş uyardı sonra media markt tan canlı gördüm panel hoşuma gitmedi, iade ettim .işin kötü tarafı msi teknoloji marketlerde yok, canlı inceleme imkanı da pek olmadı. o yuzden forumlardaki arkadaşların kullanıcı...
her şey kağıt üstünde bitmiyor maalesef... 1 milyar rengi photoshopla falan ilgilenmiyorsan fark etmen imkansız 8 ile 8+frc arasında da bu renk paleti harici bir fark yok yani aslında msi bu monitörde renkleri daha doygun göstermek için frc kullanmış bu da renkleri daha yapay yapmış evet canlı...
ben de aynı sistemi aldım işlemci ve ssd upgrade i yaptım. ama anakarta dokunmadım. işlemcide 74 dereceyi gördüm ama fps sınırlaması yapınca 60(fps) 55 derece civarında takılıyor. şu anlık memnunum sıkıntı yok sadece ekran kartında bi aydınlatma olsaydı iyi olurdu.
1689776340
işlemci değil...