Arclight isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey G7 G70D 4K 144 Hz IPS Monitör - 16.589 TL (Eğitim İndirimi)

Bi an OLED sandım yapışıyordum direkt. Fiyatı her ne kadar iyi olsa da IPS'e ihtiyacım yok sanırım. Zaten 4K da fazla kaçıyor biraz 27" ekran için.
  2. A

❌İndirim Bitti! 🔥 Salomon Ayakkabılarda Sepette %50 Net İndirim 🔥🔥

X Ultra 5 Mid aldım 5700 e geldi umarım bedeni olur.
  3. A

🔥İndirim Kioxia Exceria Plus G4 Gen5 1TB SSD 3.999 TL 😨 KOŞŞ

PCIe 5.0 için hız bi tık yavaş geldi. DRAM de yok zaten.
  4. A

❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7400F Sepette N11 Masterpass kampanyasıyla 4763TL

https://www.techpowerup.com/332114/amd-ryzen-5-7400f-de-lid-reveals-thermal-paste-instead-of-stim
  5. A

❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7400F Sepette N11 Masterpass kampanyasıyla 4763TL

Fiyatı kısmak için IHS ile silikon arasına lehim değil termal macun kullanılıyor bu modelde. Cayır cayır yanıyor. Bunu alıp üstüne bide soğutucu almak yerine 7500F'e yönelin daha iyi.
  6. A

❌İndirim Bitti! Hiksemi 512gb v30 micro sd kart 764TL süper fırsat

Listelemenin içerik çok tuhaf.
  7. A

🔥İndirim Gigabyte x870 gaming x anakart 12.329tl + 9 ay peşin fiyatına taksit

Gigabyte'taki M.2 slotlarının sadece birisi PCIe 5.0 x4, diğerleri PCIe 4.0 ama eğer iki slot da dolu olursa ikisi de x2 hızında çalışıyor yani yarı hızında. MSI'da böyle bi durum yok. Wi-Fi 7 olabilir ama 160MHz'de çalışıyor yani Wi-Fi 6E den pek bir farkı yok. USB4 önemsemeyenler diye...
  8. A

🔥İndirim Gigabyte x870 gaming x anakart 12.329tl + 9 ay peşin fiyatına taksit

Eğer USB4'e çok ihtiyacınız yoksa kesinlikle bunun yerine şu alınmalı. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQPLGTRV?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1 Bu da aynı şekilde 9 taksit oluyor vade farksız ve her açıdan daha iyi durumda.
  9. A

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

airpods pro 2 geldi. ürün çok iyi olarak satılıyordu, gerçekten de çok iyi durumda. 2 kasım 2026'ya kadar garantisi var. kutusunda biraz çizikler var gibi ama açıkçası cebinize koyduğunuz an çiziliyor zaten airpodslar. 6F8 yazılımında geldi. Haziran 2024'den kalma yazılım. Büyük ihtimalle...
  10. A

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

iki gündür airpodsun kargolanmasını bekliyorum. tedarik edemedip diyip sıfır yollasalar on numara olur valla.
Geri