Arda Coşkun isimli üyenin son içerikleri

1. A

Havit tw888 bağlanmıyor çalışmıyor kulaklık

merhaba arkadaşlar https://www.havitstore.com.tr/havit-life-04t-tw888-tws-bluetooth-kulaklik-bt-6.0-30-saat-oynatma-sarj-kutulu bu kulaklığı aldım elime ulaştı ama kulaklık calışmıytor ilk aldığımda bağlayabilidm ama birinden ses geliytordu sonra o da bağlanmamaya başladı iade oluşturdum...
  2. A

Çözüldü✓ DualShock4 uncharted çalışmıyor

teşekkür mederim genel kontrolculer ıcın etkınlestırı yaptım ve duzeldı cok sağol
  3. A

Çözüldü✓ DualShock4 uncharted çalışmıyor

arkadaşlar merhaba ds4 her şeyde sorunsuz calısıtyor steam zuerınden oynadıgım unchartedda asla calısmıyor oyun ıcı ps tusuna basıp ayarlara falan girebiliyorm steam ici kontrol edebılıyom ama oyunda kontrolcu tuşlarını göstermiyor işlevsiz kalıyor napmam lazım
  4. A

DualShock 4 düzgün çalışmıyor yardım madurum

sürücüyü indirdim kurdumda bişey değişmedi şuan denemek ıcın forza giriyorum orqda skntı olcakmı blmyom başka bişeydede denerım ama tlou part2 de düzgün calışmıyor ama steamın kendi ayarlarında deneme yerınde bile hersey noktasına kadar calısıyo oyunda olmuyo ama 1766003262 forzada hicbir...
  5. A

DualShock 4 düzgün çalışmıyor yardım madurum

Arkadaşlar merhaba dualshock4 var elimde kasamda blueetoth ozellıgı yoktu bağlayamıyordum eskiden kablom vardıda kablom kayboldu kabloyla sağlıklı sorunsuz calışıyorduı internetten blueetooth dongle aldım kolu görüğyor test sitesinde olsun steamde olsun her şey çalışıyor hassasiyetine kadar aynı...
  6. A

Klavye önerisi kb902L ?

İzlediğim incelemede ö ç ş gibi harfler sadece tuşun üstünde yazmıyor ama genede kullanılıyor diyorduda doğru mu acaba yazmamasi okadar önemli değil de kullanıyorsak sıkıntı yok 1761778009 Yok ya benim klavyem bozuldu da ondan böyle uygun fiyata bakiyodum happy hoursda denk geldi ama klavye...
  7. A

Klavye önerisi kb902L ?

Arkadaşlar merhaba havitte salı günü happy hoursda 2400 tllik kb902 l 1200 TL'ye düşmüştü bunu satın aldım klavyeden hiç ama hiç anlamıyorum aldıktan sonra bir kaç farklı klavye videosu izledim rapid trigger diye iyi bir özellik varmış da kb902l de yok sanırım bu fiyata havitin bu klavyesine...
  8. A

Yardım Shopier satıcı tc mi istiyor?

Bilmiyorum Dostum işte ne yapılabilir falan hani bilgim olsa emin ol sormazdım
  9. A

Napmam gerek satıcı icin peki satın alırken bana uyelık sormadı cunku telefon ve mail adresimi girip satın aldım adama tc mi versem bir şey olur mu
  10. A

Merhaba yazdığım gibi shopier üzerinden bir mağazadan motorcu montu aldım 8990 TL alır almaz satıcı msj attı tc nizi verebilir misiniz fatura kesicem diye böyle bir şey var mı bilmiyorum tc istiyor whatsappdan yazdı doğru mu söylüyor ilkdefa başıma geldi yardımcı olur msunuz
  11. A

Minecraft mob farmı doğru düzgün calışmıyor

shader bu ComplementaryUnbound_r5.2.1 bu dediğin mod ne tarz bir şy yani doğma hızı arttırabilirsem normal dünyadaki yaratıklarda artmaz mı sadece verimli xp farmı lzm bana
  12. A

Minecraft mob farmı doğru düzgün calışmıyor

Selam arkadaslar survival dünyamda xp için mob farmı yaptım internetten bakıp ama hiç mob spawnlanıp düşmüyor kurduğum yerin aşağısında hiç magarada yok üstelik videoda 1 katlıydı ben 2 katlı yaptım bekliyom önünde falan geziyom etrafda toplasanız 3tane mob düşüyor neden acaba nerede afk kalmam...
  13. A

steamden tanıdığımdan biri 50 dolarlık hediye çeki gönderdi

Hacı bu bir saat kasma programının yaptığı msj arkadaşımda yapıyor sitede dolandirma amaçlı msj yollliyor işte
  14. A

Kinguin Siparişim iptal oluyor

Merhaba 2 gündür Kinguin üzerinden key almaya çalışıyorum hesabımdan para çekiliyor ama karşı alıcıya aktarılmıyor paypellde hata veriyor nasıl düzeltirim acaba bankamı aradğımda bizlik bir şey olmadığını söylediler
  15. A

Kinguin paramı çekti ama ödeme bekliyor yazıyor

Merhaba arkadaşlar kinguin sitesini araştırdım biraz forumlarda alışveriş yapanların olduğunu gördüm ve project zomboid adlı oyunu satın aldım 150Tl+vergi20Tl 170Tl hesabımdan çekildi ama sipariş ödemesi bekleniyor yazıyor aracı bankadan maik gekdi ve ödeme iptal oldu diyor satıcıyla görüşün...
Geri