Bazen çok fazla ürün bir anda geliyor ondan dolayı gecikme oluyor özellikle şu sıralar internet satışda yoğunluk yok fakat mağaza satış patlamış durumda ardı arkası kesilmiyor sistemlerin
Söğütözü şubesinde çalışıyorum ve böyle bir gönderim asla yapmayız kutusu yoksa iyice kargo köpüğüne sararız bantlarız öyle yollarız ama sanırım sizin aldığınız şube çokta umursamıyor böyle şeyleri
1 buçuk senedir AMD ekran kartı kullanıyorum 6750 XT rog strix kullandım çok fazla cw vardı ama hiç driver sorunu yaşamadım daha sonrasında 6700 XT red devil modeline geçtim kullandığım en sessiz ve en serin kartlardan biri bi elden ring oynarken arada siyah ekran alıyordum onun dışında hiçbir...
arkadaşlar bilgisayarı yeni topladım daha 2 gün oluyor anakart ram ve ssd dışı 2. el ve dünden beri sürekli mavi ekran yiyorum önceki bilgisayarımda da aynı şey oluyordu obs falan açtıktan bir süre sonra mavi ekran yiyorum sanırım işlemciyle alakalı testleri de paylaştım ne yapmam lazım...
sahibinden de 2 tane ilan gordum birisi xfx thicclll 3 fanli modeli 3200tl sıcaklığı 68 derecelerde, diğeri ise asus tuf 3 fanli modeli 3500tl hangisini tercih etmeliyim
Sahibinden üzerinden 2 adet kart buldum birisi rx6600 7 ay önce alınmış 3 ay mining yapılmış ve amazon jp den alınmış fiyatı 3900tl. Bir de gtx 1660 ti armor modeli 3250tl ye vardı sizce hangisini almalıyım?
rx 580 4gb nitro+ modelini kullanıyorum otomatik hızda 76 dereceleri görüyor manuele aldığımda ise 2300rpm lerde 70 dereceyi geçmiyor ekran kartim bundan bir zarar görür mü rahatsız edecek kadar seste çıkartmıyor fanlar
Ekran kartı rx580 nitro+ modeli sadece 8 pin takabildim fakat elimde 6 pin yok bazıları olmasa da çalışır diyorlar fakat görüntü gelmiyor yardımcı olur musunuz
Bence 12gb olanı tercih edebilirsin fiyat olarak daha da ucuzmuş oynadığın oyunlarda vram sıkıntısı yaşamazsın 12gb alırsan.
1657558374
ama herhangi bir kart da olur diyorsan amd'ye yönelmeni tavsiye ederim rx 6600 suan rtx 3060'ın rakibi ona da bakabilirsin.