arda kaynar isimli üyenin son içerikleri

1. arda kaynar

Yardım Vatan işlemciyi kağıda sarıp göndermiş (GÜNCELLEME!!!)

Bazen çok fazla ürün bir anda geliyor ondan dolayı gecikme oluyor özellikle şu sıralar internet satışda yoğunluk yok fakat mağaza satış patlamış durumda ardı arkası kesilmiyor sistemlerin
  2. arda kaynar

Yardım Vatan işlemciyi kağıda sarıp göndermiş (GÜNCELLEME!!!)

Söğütözü şubesinde çalışıyorum ve böyle bir gönderim asla yapmayız kutusu yoksa iyice kargo köpüğüne sararız bantlarız öyle yollarız ama sanırım sizin aldığınız şube çokta umursamıyor böyle şeyleri
  3. arda kaynar

AMD Ekran Kartları Alınır Mı??

1 buçuk senedir AMD ekran kartı kullanıyorum 6750 XT rog strix kullandım çok fazla cw vardı ama hiç driver sorunu yaşamadım daha sonrasında 6700 XT red devil modeline geçtim kullandığım en sessiz ve en serin kartlardan biri bi elden ring oynarken arada siyah ekran alıyordum onun dışında hiçbir...
  4. arda kaynar

Mavi Ekran ryzen 5 2600 mavi ekran sorunu

Böyle bir hata aldık prime95 de dediğinizi şimdi deneyeceğim
  5. arda kaynar

Minidump.rar bu mu minidump
  6. arda kaynar

arkadaşlar bilgisayarı yeni topladım daha 2 gün oluyor anakart ram ve ssd dışı 2. el ve dünden beri sürekli mavi ekran yiyorum önceki bilgisayarımda da aynı şey oluyordu obs falan açtıktan bir süre sonra mavi ekran yiyorum sanırım işlemciyle alakalı testleri de paylaştım ne yapmam lazım...
  7. arda kaynar

ikinci el 5600xt alınır mı

garantileri yok fakat kutu ve faturalasi duruyordu asus modelinin sıcaklığı 64 dereceyi geçmiyordu test videolarını attılar
  8. arda kaynar

ikinci el 5600xt alınır mı

sahibinden de 2 tane ilan gordum birisi xfx thicclll 3 fanli modeli 3200tl sıcaklığı 68 derecelerde, diğeri ise asus tuf 3 fanli modeli 3500tl hangisini tercih etmeliyim
  9. arda kaynar

Miningli kart alinir mi?

Sahibinden üzerinden 2 adet kart buldum birisi rx6600 7 ay önce alınmış 3 ay mining yapılmış ve amazon jp den alınmış fiyatı 3900tl. Bir de gtx 1660 ti armor modeli 3250tl ye vardı sizce hangisini almalıyım?
  10. arda kaynar

ekran karti fan hizi

rx 580 4gb nitro+ modelini kullanıyorum otomatik hızda 76 dereceleri görüyor manuele aldığımda ise 2300rpm lerde 70 dereceyi geçmiyor ekran kartim bundan bir zarar görür mü rahatsız edecek kadar seste çıkartmıyor fanlar
  11. arda kaynar

RX 580 tek pin sorunu

Ekran kartı rx580 nitro+ modeli sadece 8 pin takabildim fakat elimde 6 pin yok bazıları olmasa da çalışır diyorlar fakat görüntü gelmiyor yardımcı olur musunuz
  12. arda kaynar

Steelseries Arctics 3 Alınır Mı?

İkinci el 450tl'ye steelseries arctics 3 buldum fakat almakta kararsız kaldım kimi değmez diyor kimisi alınır diyor sizce bu fiyata alınır mı?
  13. arda kaynar

valorant ta hangisi daha iyi performans verir

Bence 12gb olanı tercih edebilirsin fiyat olarak daha da ucuzmuş oynadığın oyunlarda vram sıkıntısı yaşamazsın 12gb alırsan. 1657558374 ama herhangi bir kart da olur diyorsan amd'ye yönelmeni tavsiye ederim rx 6600 suan rtx 3060'ın rakibi ona da bakabilirsin.
  14. arda kaynar

R5 3400G sistem için ekran kartı önerisi

Bulabilirsen ikinci el rx580'lerin nitro+ modelleri bulunuyor bütçenin yeteceği kadar fiyatlarda onları alabilirsin.
Geri