Arda Keskin isimli üyenin son içerikleri

1. A

Kasa çalışıyor ama ekran yok klavye ışığı yok kulaklık ışığı yok mouse ışığı yok

Yetkili servis bilgisayar oraya gittiği zaman test etmiş fotoğrafları da var (İşlemci,ekran kartı,psu,ram,ssd) ama bilgisayar orda kapanmamış
  2. A

Kasa çalışıyor ama ekran yok klavye ışığı yok kulaklık ışığı yok mouse ışığı yok

Yetkili Servis bilgisayar onların elindeyken herhangi bir sorun çıkartmadığını söylüyor 1706240988 anakart üstünde yanan herhangi bir ışık yok dediğim gibi bilgisayar yetkili servide gidip geldi zaten bilgisayar kullanırken bianda gidiyor ve bazen açılmıyor bilgisayar ilk geldiğinde ilk 3 gün...
  3. A

İnce Hesabın yetkili servisine gidip geldi ilk 3 gün böyle bir sorun yaşamadım şimdi tekrar başladı akım korumalı prizi bilgisayar geldiğinden beridir kullanıyorum farklı prizlere takıp denedim yine olmadı 2. monitörü çıkarıp denedim hala aynı sorun ile karşılaşıyorum
  4. A

Güvenli önyükleme açma

Eyvallah hocam teşekkür ederim
  5. A

Güvenli önyükleme açma

Merhaba Uzun süre sonra valorant oynamak istedim ama güvenli önyükleme kapalı diye giremedim Anakart ım asus prime b550m-k Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp baktıgımda bios modu uefi gözüküyor ama güvenli önyükleme kapalı gözüküyor Biosa girip baktığımda uefi modun açık olmadiğini gordum...
  6. A

Monster Aryond A32 V1.3 alınır mı?

Merhaba monitörden memnun kaldınız mı bende almayı planlıyorum
  7. A

bide kasanın usb girişlerine herhangi bir şey takıp çıkarırken bilgisayar kendini yeniden başlatıyor bu
  8. A

Şuan bilgisayarı bir kaç defa açmak zorunda kalıyorum tek seferde acılmıyor kasa calisiyor ama ekrana ve ekipmanlara güc gitmiyor
  9. A

kasa çalışıyor ama görüntü ve ışıklar yok bilgisayarı reset tuşuna birkaç kez basınca tekrar açılıyor görüntü ve ışık geliyor bir kaç saat düzgünce kullanabiliyorum sonra tekrar aynısı oluyor bazen açıldığı gibi görüntü ve ışık gidiyor bilgisayarı yeni aldım bilgisayar özellikleri: İşlemci...
Geri