Arda öztekin isimli üyenin son içerikleri

1. Arda öztekin

Kasaya güç gelmiyor yardım edebilirmisiniz

Anladım teşekkür ederim
  2. Arda öztekin

Aynen bi denerim onu
  3. Arda öztekin

Merhabalar öncelikle kasada incehesap tan aldığım pc elime ulaştı yaklaşık 2 hafta önce İlk aldığımda kurdum açtma tuşuna bastım ama çalışmadı anakartın ışığıda yanmadı Psu güç tuşunu aç kapa yaptım yine olmadı Sonra böyle kasaya ufak tokat attım ve çalıştı 1 hafta sorunsuz çalıştı şimdi yine...
  4. Arda öztekin

1500-2000 aralığında 144 hz ve üstü curved monitör arıyorum

Tamamdır onada bakıyorum
  5. Arda öztekin

1500-2000 aralığında 144 hz ve üstü curved monitör arıyorum

Merhabalar 1500-2000 bandında monitör arıyorum 144 hz ve üzeri lazım 27 inç daha iyi olur marka olarak Msi,monster,AOC gibi bilindik markalar olursa daha iyi olur iyi ve kullanışlı modeller önerirseniz sevinirim
  6. Arda öztekin

Apu sistem toplamak istiyorum

Knk valla bende bakıyorum işte parçaları kendim almak istiyorum çünkü her sistemde istedğim parçaları bulamayabiliyorum
  7. Arda öztekin

B450 anakartı r5 5600g için uygun hale getirebiliyormuyuz

Teşekkür ederim yardınınız için 1629215129 Tamamdır teşekkür ederim 😁
  8. Arda öztekin

Diyelim oldu anakarta herhangibi bir zararı olmaz değilmi
  9. Arda öztekin

Tamamdır teşekkür ederim
  10. Arda öztekin

Merhabalar geçici sürelik bir apu sistem topluyorum ama anakartım elimdeki asus rog strix b450-f gaming 2 almak istediğim işlemci 5600g bu anakartı bios ile işlemciye uygun hale getirebiliyormuyuz?
  11. Arda öztekin

Knk ya 1660 super yada rtx 2060 düşünüyorum 1 sene sonraya oyuzden pc deki parçalarda iyi almaya çalışıyorum 1629172605 Valla vardı ama herzaman alamıyoruz malesef 1629172623 Valla vardı ama herzaman alamıyoruz malesef
  12. Arda öztekin

Muhtemelen onu alırım 1629144230 Valla reis bakıyom bende işte tavsiyen için sağol bakalım nolacak
  13. Arda öztekin

Bende fiyata monitörde dahil malesef 1629124591 Teşekkür ederim ama ben kasayı ve anakartı aldım zaten sadece uygun işlemci arıyorum 1629125182 Sistemi kurduktan sonra ekran kartını sonradan ilave etmeyi düşünüyorum
  14. Arda öztekin

Merhabalar apu sistem toplamak istiyorum Anakartım adus rog strix b450-f gaming 2 Buna ryzen 5 5600 g uyumsuz sanırım Onun yerine uyan güçlü bir işlemci tavsiyesi verirseniz sevinirim
  15. Arda öztekin

Yardım 100 EURO KULAKLIK ÖNERİSİ

Benim sana tavsiyem bütçeni çok az aşabilirsen stell series arctis 5 ben 2 yıldır kullanıyorum baya güzel tavsiye ederim
Geri