Arda Ü. isimli üyenin son içerikleri

1. A

ATK A9 Plus için mouse pad

Hocam aynı mouse ve aynı mouse padi almayı düşünüyorum. Eğer aldıysanız deneyimleriniz nasıl
  2. A

2000 TL'ye Mouse Önerisi

En mantıklısı o görünüyor ama bazı mousepadlerde algılama sorunu oluyormuş diye duydum o yüzden biraz çekindim
  3. A

2000 TL'ye Mouse Önerisi

Maksimum fiyat 2.000 TL olacak şekilde oyunlarda beni üzmeyecek bir mouse arıyorum yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler..
  4. A

Hangi Monitörü Tercih Etmeliyim..

Selamlar, Maks 7k fiyata yüksek hz 1080p çözünürlükte monitör arıyorum. Asus TUF Gaming VG249QML5A modeli Lenovo Legion 25-10 modeli Samsung Odyssey G4 25 modellleri arasında kaldım. Kullananlar yada daha farklı tavsiyeleri olup yardımcı olan olabilirse sevinirim. Sistemim 7800x3d işlemci...
  5. A

Hangi Monitör Daha İyi

Selamlar, MSI MAG245F modeli ile Samsung Odyssey g4 modeli arasında kaldım. Özellikle Msı modelin hiçbir incelemesini bulamadığım için Samsunga daha yakınım. Kullananlar yada daha farklı tavsiyeleri olup yardımcı olan olabilirse sevinirim. Maks 7k fiyata 240hz 1080p çözünürlükte monitör arıyorum
  6. A

Hangi Monitörü Almalıyım ?

Baya yardımcı oldun çok sağol hocam...
  7. A

Bütçem : alabileceğim en uygun fiyatlı f/p ürünü aslında. Ne alabilirsem uygun f/p ollarak onu alıcam. Çok yükseklere çıkmak istemiyorum 1781818519 Hocam çok teşekkürler baya ayrıntılı anlatmışşın çok sağol.. önerebileceğin bildiğin bir monitör var mı peki
  8. A

5060ti 16 gb - 7500f ten oluşan bir sistem alacağım bunun için hangi özellliklere sahip monitör almalıyım. Genellikle rekabetçi ve simulasyon oyunları oynayacağım.
  9. A

50-65k Arası Sistem Tavsiyeleri

https://www.incehesap.com/phantom-thunder-oem-paket-fiyati-76127/ Valla bu cuma 5060ti 16gb / 7500f olan sistem 50k seviyesinde kalsa alacaktım ama 57k oldu gaming gecesinde, 65k ya şu sistem daha mantıklı gelmişti bana da. Sadece AMD ekran kartlarına karşı bir olumsuz bakış var o korkuttu...
  10. A

50-65k Arası Sistem Tavsiyeleri

Selamlar, Pc toplama hakkında çok detaylı bilgiye sahip değilim. Onlarca sistem önerisi içinde de kayboldum :D 1080p yada 2K oynamak bana farketmez tek istediğim 3-5 yıl boyunca yeniden masraf yapmaadan her oyunu rahatça oynayabilecek bir sistem toplayabilmek.
Geri