Evet maalesef belli olmuyor biraz şans işi ve telefonu aldiginizda appstore a antutu yazarsaniz cikar direkt ama japonca (veya cince,korece) olarak yaziyor adi
Gunluk kullanim icin gayet uygun telefonda oynayabiliceginiz hemen hemen her oyunda performansi da gayet yeterli kamerasi hala daha mukemmel cekiyor 4k60fps...
Hocam bi de ek olarak cok fazla kullanabilir misiniz bilmiyorum ne kadar ömrü kalmistir ama ios 19u da aldiktan sonra apple guncelleme destegini kesicek bu...
%100 pil sagligim ben trendyolda bir saticidan almistim orada bile kosulsuz iade vardi 14 gun icinde ki dedigim yer cokta bilinen bir yer degil zaten cok...
Hocam cok memnunum anlatamam yani samsung galaxy a04 kullaniyodum zaten a0x serisi hic iyi bir telefon degil o yuzden de memnun olabilirim ama cidden akiyor...
Yaklaşık 1 ay önce yenilenmis iphone 11 alan birisi olarak söylüyorum telefon ilk geldiginde sarji falan yoksa ilk basta sarja tak %100e kadar dolsun en son...
O kadarini bilmiyorum ki maalesef ama dusuncem eger telefonun 18.3.1 sürümünde ise kabloyu taktiginda telefona sifreni girmeden erisemiyosun dosyalara...
tam hatırlamıyorum şartları ama en basit şart 3 yıllık bir sporcu lisansınız varsa geçebilirsiniz ki bu da en basit şart onun dışındaki şartlar biraz daha zor