O tam olarak belli olmaz bende de ilk acista baya bi sari oluyor ama sonradan düşüyor sarilik sonucta adi ustunde true tone ortamin isik etkisine gore...
Yani centik farki da mantikli da olsa olsa milimlik bi fark olur onu da anlayamazsiniz gibi yaninizda cetvel ile gitmediğiniz surece
1741113126
Maalesef...
Yok hocam yapilabiliyor instagramda falan bi kac tane videosunu gordum hatta youtubeda daha detaylisini da gormustum diye hatirliyorum adam ilk baskta...
Genel olarak okul ogretmenlerinde sanki maaşını o veriyormus gibi müdüre yağ çekme olayi var cok sacma geliyor okulda kimse kimsenin patronu değil ve...
Bizim okulda da var oyle bir kaç sinif ve o derslerde cidden çok gürültü yapiyorlar bizim derse giren hocaya soyleyince de uyaramam müdürün isi vardir derse...
Hiç yan sanayi ekranli bir telefona bakmadim ama dediginiz olay cok cok kalitesiz bi ekranda olur herhalde iphone 13e de o kadar kalitesiz bir ekran...
Bilmiyorum o da olabilir 3u tools hakkinda bir bilim yok ama o parca orijinal gibi gosterilebilir yine de cunku bir alet ile eski orijinal ekranin her...
Yani eger yan sanayide kaliteli bi ekran taktiysalar anlayamazsin ama ekrana parmaginla biraz guc uygularsan o guc uyguladigin yerde mavi morumsu izler...
Hocam netspeed alabilirsiniz ben bi 6 aydir falan kullaniyorum hic bi sorunu yok isterseniz indirim kodumu da paylasabilirim 12 ay 30 tl indirim oluyor
Hocam pubg konusunda haklisiniz cunku iphone 11 cok fazla isiniyor ama arayuzde falan 2side 60hz oldugundan 13un o islemcisinin hizi hissedilmiyor yani...