Doğruydu sanırım bi ara cities skylines oynuyodum xboxtan mod kuramamıştım ama bi kaç uygulama ile hallediliyordu sanırm youtubedan bakarsan bulabilirsin...
Hocam ben ps kafede oynuyorum ps kolundaki xle alıyodum topu xboxta hangi tuşa denk geliyo bilmiyorum
1773946753
Hocam buraya girip sağ üstteki tuşla (RT...
Şimdi gördüm çok saçma olmuş eskiden mesela akıllı filtreleme harici veritabanı vardı onları indirip hiç uğraşmadan spam numaraları da engelleyebiliyoduk...
hi-res çok önemli mi bilmiyorum spotify kullanıyorum şu an spotify Türkiyede kayıpsız ses sunmuyor zaten eğer hi-res dediğiniz buna yardımcı olan bi şeyse...
istediğim özellikler:
basslar biraz daha dolu olsun ama yine de çok dengesiz olmasın
çift cihaz desteği (eğer daha kaliteli bi şey alabiliceksem bu olmasa...
Değiştiren var sanırım bi kaç tane video görüyorum bazen youtube shortsta falan ama çok detayına bakmadım bazıları da direkt cihazın kasasının değişmesi...
Hocam benim telefonun direkt nfcsi bozuk çünkü hiç bi nfc etiketini okumuyor veya 2 iphone u birbirine yaklaştırınca namedrop falan da çalışmıyor sizin de...
hocam o kadar fazla miktara hiç gerek yok sadece 150-200 tl ye bile halledilebilecek iş. elinizde bi USB ve içine format yükleyebilcek bi bilgisayar veya...