arda.wqqp isimli üyenin son içerikleri

1. arda.wqqp

🔥İndirim BİC Flex 5 Tıraş Bıçağı 289 tl

Hocam vücut için tek bıçaklı permatik alıp ucundaki korumayı koparıcaksın tıkanıklık yapmaz ama öyle de çok güven vermiyor istersen deneyebilirsin yani
  2. arda.wqqp

Öneri Ucuz Domain önerisi.

Hocam orada sabit miydi hatırlamıyorum da yine sadece sen giriceksen hostingera godaddye falan gir rastgele bi şey yaz garip garip alan adları var bazıları kampanya ile çok çok ucuza gelebiliyor ben bazen 30 40 TL'ye de buluyorum nereden aldığının pek önemi yok
  3. arda.wqqp

Öneri Ucuz Domain önerisi.

Sabit ip adresin varsa onu kullan eğer yoksa zaten domain alsan da aynı şey olucak sürekli ip değişecek eğer domaini bağlaycak bi sunucun varsa domain almadan sunucu ipsi ile gir eğer sadece kendin giriceksek domain çok önemli değil
  4. arda.wqqp

Discord Ödeme Onaylanamıyor

Evet onların öyle bi sorunu vardı da neyse arkadaş gift olarak atabilen birisi bulursa o şekil alsın ya da başka kartlar deneyecek yapıcak bi şey yok
  5. arda.wqqp

10 mb ne hiç olmasa daha iyi böyle insanlar atıcağı şeyi sıkıştırmak için uğraşıcak hiç olmasaydı en azından hiç bi uğraş vermelerine gerek olmazdı dosyaco dosyatc tarzı siteler kullanılabilir
  6. arda.wqqp

O zaman yapacak bi şey yok hocam nitro çokta önemli bi şey değildi en son
  7. arda.wqqp

Hocam gift olarak falan alırken de mi kart istiyor gift olarak atacak birini bulsanız falan
  8. arda.wqqp

İtemsatıştan falan alabilirsin
  9. arda.wqqp

IPhone 14 Pro'dan model düşürülür mü?

Odaklanmak için bu telefonları almak saçma bazı uygulamalar var onları yükle ekran süreni sınırla daha iyi bana kalırsa tuşlu telefon almadığın sürece her türlü o telefona bakıcaksın odaklanmak istemeyen tuşlu telefonla bile dikkat dağıtır
  10. arda.wqqp

4Litre komili ayçiçek yağı 314 Tl

Hocam ne bileyim bende amazon yüklü değil ucuza görünce hemen tıkladım
  11. arda.wqqp

Uygulamadan alınca oldu sitede olmuyor
  12. arda.wqqp

Yine olmadı
  13. arda.wqqp

Hocam indirim çıkıyor ama kullanamıyorum yardım eder misiniz
  14. arda.wqqp

Xbox'dan oyun almanın zararı var mıdır?

Doğruydu sanırım bi ara cities skylines oynuyodum xboxtan mod kuramamıştım ama bi kaç uygulama ile hallediliyordu sanırm youtubedan bakarsan bulabilirsin muhtemelen
  15. arda.wqqp

Aprilla rs125 vs yamaha r125

ikisi de alınmaz ilk vitesli motorun racing olucaksa bile daha ucuz bi şey olsun bunların parça fiyatları vb çok yüksek
Geri