Hocam benim telefonun direkt nfcsi bozuk çünkü hiç bi nfc etiketini okumuyor veya 2 iphone u birbirine yaklaştırınca namedrop falan da çalışmıyor sizin de öyle olabilir
Adam sana 500 TL'ye crackc kurmaz tahminimce o format parası ile aynı parayı alır ve normal microsoftun sitesindeki deneme sürümü olan windowsu kurar onda da bi kaç tane kişiselleştirme ayarları olmuyor onun dışında ne farkı var bilmiyorum öyle yapar tahminimce bunu sen de yapabilirsin bu arada...
Hocam nereden aldın ve ne kadar ödedin bu garanti olayı çok olan bi şey ama aldığınız yeri atın en azından alıcak olup görenler de attığınız yerden almamış olur
Hocam kullanmadığınız şeyler hakkında haterlık yapmaya gerek yok kasmayın kendinizi 1. Olarak kalemde hiç bir gecikme yok 2. Olarak sence 17 pro max ile ipad a16 aynı olabilir mi hiç ios kullanmadın sanırım ama benim 4 gb ramli androidim vardı zaten 2 gb ramini sistem kullanıyordu hiç bi şey...
hocam iyi de sorun bu ya zaten tam ben gidicem adamlar dağıtıma çıkarıyor yoksa benim şubeye gitmem maks 10 dakika ama şubede durmuyor ki kimlik dağıtıma çıkarıyorlar sürekli ama dağıtıma çıkınca da teslim edilmiyor mesela diyelim saat öğlen 1de sisteme teslim edilemedi olarak girsinler ama ben...
Hocam satıcının neyi var neyi yok bilmiyorum sorun da bu zaten mesela mediamarkt satsa adamların bir sürü şubesi var fiziki olarak gidip görebilirsin bi sorun olduğunda gidersin şubeye anlatırsın falan filan ama bu satıcı nasıldır bilemeyiz internette yorumları olabilir onlara bakabilirsin
Kargo ile en alakalı başlık olarak bunu bulduğum için bu başlığa açtım
Arkadaşlar ben pazartesi günü kimliğimi yeniledim çarşamba günü kargoya verildi yani keşke şu kimlikler farklı kargo ile teslim edilebilse cumartesi adamlar dağıtıma çıktı zile basmadılar aramadılar kapıya kağıt bırakmışlar...
Hocam app store un yavaş indirmesi dnsten kaynaklı bende dns vardı yavaş indirmeye başladı her şeyi dnsi kaldırınca düzeldi sizde de dns varsa kaldırıp deneyebilirsiniz
Hocam iosta ram çok önemli değil işletim sisteminin kendisi android kadar kullanmıyor 1 hafta önce falan ipad 11 aldım gayet güzel tek sorun kalem çıkmaması onu da 400 TL'ye hallettim yani 60hz 90hz olması pek fark etmez diye düşünüyorum ve telefon da iphone ise daha avantajlı olur