arda.wqqp isimli üyenin son içerikleri

1. arda.wqqp

Yardım Ofis Sandalyesi Önerisi

olsun sağ ol yine de bi bakarım
  2. arda.wqqp

gördüm ben de ama yorumlara detaylı bakınca bazı sorunlar var bi de masajlı olması bu fiyata bi garif geldi popomuzu elektrik falan çarpmasın
  3. arda.wqqp

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

arkadaşlar hangi siteden alayım sizce ve çalışıyor mu iptal ihtimali var mı
  4. arda.wqqp

aradığım fiyatta yok burda öğrenciyim yani taksitle alabilirim ama artık 6 ay taksit öde öde yoruldum bilmiyorum
  5. arda.wqqp

boy 175 kilo 80-90 civarı
  6. arda.wqqp

arkadaşlar normalde mutfak sandalyesi kullanıyorum bi kaç yıldır ama artık otur otur mabadım ağrımaya başladı hem de sıcak havalarda aşırı terletiyo hava alacak yeri olmadığı için bana çok yormayacak uygun bi ofis koltuğu önerir misiniz kullanmam için max 3-3.5k civarına bunun türünde...
  7. arda.wqqp

18e Girince Gss Ödemem Gerekiyor Mu

Hem lise mezuniyetinden sonra muaf olup hem de üniyi 2 sene okusam 23te mezun olsam ordan da tekrar muaf olabiliyor muyum yoksa sadece 2sinden biri mi olabiliyor
  8. arda.wqqp

18e Girince Gss Ödemem Gerekiyor Mu

Arkadaşlar şimdi liseden mezun olucam mezun olduktan bi kaç ay sonra da 18e giricem GSS ödemem lazım mi internette 2 yıl muaf olunuyor yazıyor ama bilen birisi yardım edebilir mi
  9. arda.wqqp

QCY HT08 alınır mı ?

hocam kulaklık mikrofonu hiç kullanmıyorum dışarıda da neredeyse hiç kullanmam genelde evde kullanıyorum ve şarkı dinliyorum oyun falan oynamıyorum sadece bass seviyorum bi tık
  10. arda.wqqp

QCY HT08 alınır mı ?

hocam olabilir ama yani şu an yine çok aşırı pahalıya gelmiyor ve benim kullandığım kulaklık hayatının son demlerini yaşıyor o yüzden yenisini almam lazım önerir misiniz siz ?
  11. arda.wqqp

QCY HT08 alınır mı ?

arkadaşlar normal fiyatı 1.6k bende 100 tl indirim + 650 tl çip para var 950 civarına geliyor alınır mı veya daha iyi bir öneriniz var mı şu an soundpeats t3 pro kullanıyorum
  12. arda.wqqp

🔥İndirim BİC Flex 5 Tıraş Bıçağı 289 tl

Hocam vücut için tek bıçaklı permatik alıp ucundaki korumayı koparıcaksın tıkanıklık yapmaz ama öyle de çok güven vermiyor istersen deneyebilirsin yani
  13. arda.wqqp

Öneri Ucuz Domain önerisi.

Hocam orada sabit miydi hatırlamıyorum da yine sadece sen giriceksen hostingera godaddye falan gir rastgele bi şey yaz garip garip alan adları var bazıları kampanya ile çok çok ucuza gelebiliyor ben bazen 30 40 TL'ye de buluyorum nereden aldığının pek önemi yok
  14. arda.wqqp

Öneri Ucuz Domain önerisi.

Sabit ip adresin varsa onu kullan eğer yoksa zaten domain alsan da aynı şey olucak sürekli ip değişecek eğer domaini bağlaycak bi sunucun varsa domain almadan sunucu ipsi ile gir eğer sadece kendin giriceksek domain çok önemli değil
  15. arda.wqqp

Discord Ödeme Onaylanamıyor

Evet onların öyle bi sorunu vardı da neyse arkadaş gift olarak atabilen birisi bulursa o şekil alsın ya da başka kartlar deneyecek yapıcak bi şey yok
Geri