Arda0 isimli üyenin son içerikleri

1. Arda0

400k bütçeye araba önerisi

valla motoru satmayıp altınıda bozmayıp şubata kadar beklemeye karar verdım altın artacak gıbı bu ara motoru satmadan almaya çalışacagım alırsamda otomatık bişey alıcam 300bın km altı vtec2 otomatık veya tam otomatık 1.4twınport corsa D eskı kasa admiral accent veya kia ceed gibi uzak dogu japon...
  2. Arda0

ies alırsam şöyle bı avantajı var 80 bın eksıdeyım kartta hem onu öderım dıe dusunuyorum bırazını ama bı yandanda eksı odenır dıyıp eldekı parayla araba alım dıyorum dırek
  3. Arda0

yaş 19 ilk arabam olucak motorumu satıp alıcam forzam var şuan https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-orjinal-220.000-km-hasar-kayitsiz-seat-leon-1.6-stylence-1289876612/detay/...
  4. Arda0

2005 otomatik honda civic alınır mı? ep2

hocam arabaya orjınallıgını bozmadan orj yerlerıne guzel bır ses sıstemı takılmış ve yalıtımda yaptırılmış
  5. Arda0

2.sahibinden araba ilk sahibi taktırmamış 2.sahibi kendi taktırmış 2020de almış öyle dedi 1763993336 1.4twinport tek kapı corsa sport ile arasında kaldım oda 2008 210binde sağ çn çamurluk değişen bel altı boyalı tam otomatik 1763993363 Birde hondanın ön üç değienmiş farklı zamanlarda
  6. Arda0

honda civic 1.6 ep2 kasa 2005 model 235.00km de otomatik 4 ileri benzın lpg lpg 200bındeyken takılmış araba bakımlı duruyo değişensiz 450bın tl ye alınır mı? sızce sorun cıkarırmı parça sorunu falan
  7. Arda0

Mt25 mi Cb250r mı alınır

tamamen gidip ustune oturup bakman lazım bence cbr cırkın ve rahatsız bıde tek sılındır o yuzdden ben mt almıstım açıkcası gecene gordum cbr baktık sarmıyo benı racıng alıcaksam r25 alırım zaten bendekı mt yıdde ılana koydum biraz ara verip 4-5 aya yukseltıcem 1761338171 sürüş tarzına bağlı...
  8. Arda0

Motorumla nasıl part time para kazanabilirim ?

martıya kayıt oldum yarın denıcem. esnaf kurye ışı çok masraflı 2-3bin çanta sonra onu işletmek 10binden fazlaymış kişisel şırket olcak bır suru şey var ondan vazgeçtım
  9. Arda0

Öğrenciysen yazın iyi olr garson olarak girebilirsen bahşişlerle en kötü 35-40k alırsın barboy olarak girersen 30-35 arası alırsın
  10. Arda0

28 maaş + bahşiş bazısı 35 bazısı 45 bazısı 65 kazanıyor bahşişlerle ama yapılcak iş değil
  11. Arda0

Lojman var knk yemek faan her şey var lojmanda ama ben kendi aile evimdeyim 18km otele evim motorla gidiyorum lojmanda kalmak yerine 1759092262 Martı tag aklıma gelmemişti valla bi bakarım ama çok kazandırxagımı düşünmedim nedense onu arabayla yapmak daha iyi gibi
  12. Arda0

Activa 125im var otelde çalılıyorum 2 hafta 4-12 mesai 2 hafta 8-4 çalılıyorum 2 haftada bir değişiyor bende kalan vakitte mesela 4 de çıktım işten 5te tekrar başlayıp 9-10a kadar 4-5 saat part time olarak çalışmak istiyorum ama kurye olmak için çanta mastafı ruhsat carr curt çok şey istenşyor...
  13. Arda0

Honda scooterdan nk250 geçilirmi

knk duke ıcın 50k gerekıyor actıva satsam üstüne max 5 falan ekleyıp 10bın km veya altında nk alayım ona bıneyım hem uygun fıyatı hemde vıteslı motorum olmus olur tadını alırım belkı 2 ay sonra sıkılırım hevesımı alırım scootera geçerım ama ns200 e de baktım bana hantal gıbı gelıyor duruşunu...
  14. Arda0

Cbr125r ne kadar kmye kadar alınır

35 max
  15. Arda0

Honda scooterdan nk250 geçilirmi

valla müsait yol olunca tutamıyom kendımı kış tam gelmeden değiştiresim var motoru ama işte guzel takasda bı ılan bulmak zor duke da ondan nk ya bakıyodum da bilemıyorum benıde az korkutuyo
Geri