arda07xq isimli üyenin son içerikleri

1. A

Tecrübesiz Olmama Rağmen Sistem Topladım, EXPO Açılmıyor

Herkese hayırlı forumlar dileyerek başlamak istiyorum. Kendimi 3D render alma konusunda, özellikle Blender programında kendimi geliştirmek amacıyla bir masaüstü sistem almak istedim. Herkes gibi bütçem çok yüksek olmadığı için önce kampanyalı hazır sistemleri inceledim, ancak gördüğüm kadarıyla...
  2. A

Çözüldü✓ Sistem ekranı gidip geliyor

hayırlı akşamlar. Sistemi yeni topladım windowstan sonra sürücüleri yükledim. elimde monitör olmadığı için nispeten eski 60hz ama led bir monitöre bağladım canavarı, youtube da ekranı büyütme tuşuna her bastığımda ekran gidip geliyor, ekranı küçültme tuşuna basınca da aynı şekilde. Yardımcı...
  3. A

R5 7500F mi yoksa R5 8700F mi?

çok teşekkür ederim
  4. A

Ramlerde mt/s mhz farkı

cl değeri düştükçe performans mı artıyor? Arkadaşlar birisi bana bu ramin kaç mhz olduğunu net bir şekilde söyleyebilir mi çıldırıcam
  5. A

Ramlerde mt/s mhz farkı

boş slot var ama önce tek slot 16 alıp sonrasında biraz daha durumum olunca aynısından 1 tane daha alıp 32ye çıkartmayı düşünüyorum 1731227964 üstteki linke bak
  6. A

Ramlerde mt/s mhz farkı

bu haysiyetsiz vatan pc bana 6000mhz diyerek 3000mhz ram satmış yani
  7. A

Ramlerde mt/s mhz farkı

2500 civarı bişeydi mağaza indirimde
  8. A

link silinmiş galiba 1731227699 l3 önbelleği sadece oyunlarda avantaj sağlıyor diye biliyorum
  9. A

Ramlerde mt/s mhz farkı

geçenlerde vatanlarda sistemim için Crucial markasından DDR 5 6000mhz bir ram aldım, yani en azından satış danışmanı bana 6000mhz diyerek verdi. bugün fark ettim ki 6000 sayısının yanında mhz değil mt/s diye bişey yazıyor. Araştırdım chatgptnin bile kafası karıştı. lütfen yardımcı olabilir...
  10. A

ama birisi 6 çekirdek birisi 8 çekirdek, Render alırken çoklu çekirdek performansı önemli değil mi
  11. A

Herkese hayırlı forumlar, yaklaşık 3 aydır toplamakta olduğum sistemimin donanımı olan işlemciyi bugün sipariş edeceğim, 3d Render işleri ile uğraşıyorum. sizce hangi işlemciyi tercih etmeliyim? amd ryzen 5 7500f mi yoksa amd ryzen 7 8700f mi? bu fiyat bandında başka bir işlemci de...
  12. A

ABDULLAH BEY NEDEN MONSTER SEVMİYOR?

En azından ülkeye bir katkısı var? Fakat soruma cevap arıyorum ben burada tartışmaya gelmedim
  13. A

ABDULLAH BEY NEDEN MONSTER SEVMİYOR?

Abdullah Beyin yerli bir üretici olan Monster a karşı çok soğuk olduğunu fark ettim. Sebebini bilen var mı?
  14. A

16gb rtx 4060 ti sistem önerisi

orta üst seviye bişeyler olsun yükseltmeye açik
  15. A

16gb rtx 4060 ti sistem önerisi

hocam donanımdan pek anlamam işimi görsün yükseltmeye açık olsun yeter. aftereffect falan kullaniyorum bir de blender 1723888762 overclock fln yapabiliyim ama en azindan
Geri