Arda22 isimli üyenin son içerikleri

1. Arda22

Ehliyeti ne zamana kadar almış olurum

Hocam yoğunluk olmazsa 2hafta-1 ay arası direksiyon sınavı gelir umarım sınavı geçersiniz şimdiden hayırlı olsun.
  2. Arda22

Yardım Hangi kulak üstü kulaklığı almalıyım

Ağrı hiç olmadı, yıpranma olduysa da çok az olmuştur; seste bir bozulma olduğunu hatırlamıyorum.
  3. Arda22

Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz

Olabilir hocam herkesin telefonda aradığı özellikler değişkenlik gösterebiliyor normal bir durum
  4. Arda22

Yardım Hangi kulak üstü kulaklığı almalıyım

Hocam teknik kısımları nedir bilmiyorum ama zamanında barracuda x kullandım ve aşırı memnundum
  5. Arda22

Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz

ipphone se 2 nesil (yazın iphone 16 poroya geçeceğim) ve s24 ultra uzun süre sonra androide şans verdim ve appledan sonra çok fazla memnun kaldım
  6. Arda22

Bu Araba Hangi Model?

evet hocam
  7. Arda22

1.5m - 1.7m hangi arabayı almalıyım

İstanbul dışı yaşıyorsanız elektrikli araba almanızı önermem sadece şarj istasyonu olarak düşünmeyin en basitinden istanbul dışında elektrikli arabaları kaldıracak kriko bile bulmak bazen aşırı zorlayabiliyor malum daha ağır araclar
  8. Arda22

Anakartta Sarı Işık Yanıyor Sönüyor PC Açılmıyor

Hocam merhaba rami diğer sokete talıp çalıştırmayı dener misiniz?
  9. Arda22

60.000tl laptop önerisi

Hocam merhaba öncellikle öneriniz için teşekkür ederim https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-15arp9-amd-ryzen-7-7435hs-32-gb-ram-ddr5-1-tb-ssd-ssd-rtx4070-8gddr6-15-6-ips-144hz-fhd-freedos-83jc00fgtr-321-dizustu-bilgisayar-yapay-zeka-destekli-pm-HBC00008DMGQY?magaza=Sepetist bu notebook...
  10. Arda22

60.000tl laptop önerisi

Merhaba, 60.000 TL civarında bir laptop bakıyorum. Oyun oynuyorum ve üniversitede bilgisayar mühendisliği okuyorum. Bu işlerimi görebilecek bir laptop önerir misiniz...
  11. Arda22

40.000tl Laptop önerisi

Merhabalar hem oyun oynamak hemde üniversditeye götürmek için laptop arıyorum bütçem 40-45 bin cicvarı 32 gb rami 1 tb ssd si olursa iyi olur ne önerirsiniz?
  12. Arda22

Okuldaki bir kızla nasıl konuşabilirim?

hocam bu arkadaşa itibar etmeyeniz yerine bu arkadaştan tavsiye almanızı öneririm @Skynel
  13. Arda22

Matematik Kaç Puan Düşürür

Genel ortalamanı 2-3 puan arası düşürür
Geri