Arda636 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Çözüldü✓ 2. El alacağım sistemin fiyatı ne kadar eder

Onu da dile getiririm. Bu arada hangi testleri yapmam gerekiyor. Biraz araştırdım ancak siz daha iyi bilirsiniz.
  2. A

Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim, O zaman testleri isteyeyim. İyi akşamlar dilerim hepinize.
  3. A

Sizin fikrinizi duymak isterim bu soru için: "Evet, çok daha ucuza ancak parçaları tek tek alırsam deneyebilecek bir bilgisayarım yok. Bana yalandan bi test sonucu gönderse evde kendim de test edemeyeceğim için sorun olmaz mı?" 1767809760 Gerçekten çok daha sağlam bir sistem. Yakın zamanda mı...
  4. A

Haklısınız, ancak sıfırı ile arasında çok fiyat farkı oldugundan bu riske giriyorum
  5. A

Evet, çok daha ucuza ancak parçaları tek tek alırsam deneyebilecek bir bilgisayarım yok. Bana yalandan bi test sonucu gönderse evde kendim de test edemeyeceğim için sorun olmaz mı?
  6. A

23.000 e ilana koymuştu ne kadar denesemde sadece 22.000 e indirebildim. Elden gidip alacağım, fiyatta anlaşırsak istediğim testleri yapacağını söyledi. Sizce 22k ya değer mi? Ekran Kartı : ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı Ram : CORSAIR 8GB Vengeance LPX 3200 MHz...
  7. A

2. El bu sistem (5 5600x, RX 6800x xt,...) ne kadar eder

Birisi bana sistem satacak Sapphire RX 6800 XT Nitro Ekran kartı AMD 5 5600x işlemci 16GB DDR4 ram Deepcool AK620 digital kule tipi soğutucu Thermaltake toughpower gt 750w 80+ gold full modüler psu MSI B550 anakart Samsung 1tb m2 ssd Cooler master kasa Toplam kaç bine alınır piyasaya...
  8. A

Çözüldü✓ A520M K V2 Anakart bu sisteme gider mi

Anakart: A520M-K-V2 Ram: 16 GB 3200 Mhz DDR 4 ram İşlemci: Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: Radeon RX 6700 XT 12GB Sizce bu sistemde anakartı değiştirmeli miyim yoksa idare eder mi?
  9. A

Çözüldü✓ Lenovo 240 Hz monitör fikir danışma

Set halinde olduğundan iade sıkıntı çıkarabilir. Riske girmeye gerek yok gibi teşekkür ederim
  10. A

Çözüldü✓ Lenovo 240 Hz monitör fikir danışma

Daha önceden sorulmuş
  11. A

Bilgisayar Toplayacak Kişiye Tavsiye

Evet, 5600'ü 400 TL daha uyguna alabiliyorum. Karşılaştırmalara baktım gerçekten çok bir fark yokmuş. Teşekkür ederim 1767471167 Gerekli testleri istedim, alırken de param güvende ile alacağım pek sorun olmaz gibi. Teşekkür ederim
  12. A

Bilgisayar Toplayacak Kişiye Tavsiye

Merhabalar, Yaklaşık 20-25k lık bir bütçe ile ikinci elden sistem toplayacağım. Biraz araştırma yaptım ancak deneyimli ve bilgili olan sizlere de sormak istiyorum. İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz RAM: 16GB Corsair Vengeance LPX 3200MHz (2x8GB) Anakart: ASUS PRIME B550M-A/CSM Ekran...
Geri