arda99.34.5 isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim Madame Coco saçaklı dokuma kilim halı 80*150 170, 120*180 300 TL

Sonuna kadar destekliyorum valla, sıcak fırsatlar başlığı için forumu takipteyim ayrıca mail düşüyor. Çoğunlukla reklamsız, bireysel tüketicilerin açtığı nadir sıcak fırsatlar forumlarındandır sanıyorum.
  2. A

🔥İndirim Twix Karamelli Çikolata 50 g x 12 4 adet alımda 130₺

Twix'in yuvarlak parça parça yapılıp bu ithal kurabiyeler tarzında uzun kutulara paketlere konmuş hali var. Muhtemelen carrefour gurme veya macro center gibi yerlerde satılıyor. Ürün ithal üstüne Türkçe etiket sonradan yapıştırılmış. Dün yedim o kadar iyi ki, hiç boğaz yakıyor veya çok şekerli...
  3. A

🔥İndirim Hacı Şakir 4*150 Gr Güllü 3 Set Alımda 48 Tl'ye Geliyor

Net söylüyorum, bildiğimiz forumların sıcak fırsatları komple reklam olduğu için, donanımarşivinin sıcak fırsatlarını takip ediyorum. Açılan tüm başlıklar mail olarak düşüyor ve düzenli takip ediyorum. Ve bilgisayar donanımıyla hiçbir ilişkim yok, i5 4060 32gb bir bilgisayarım var fazlasıyla...
  4. A

🔥İndirim 21,5₺ Eti Cicibebe Bisküvi 212 g

Görünce canım çekti, 800 gram x 5 taneyi 434e aldım, 500tl üstüne %15 indirim kuponu kullandırttı.Kilo 110'a geldi böyle, 212 gramlıklarda 1060 gramı 107.5 oluyor matematiğim yettiyse.
  5. A

🔥İndirim Casio Erkek Kol Saat 1.237 tl

Klasik giyiniyorsan al geç bence, çünkü casionun bir tık üstü tissot prx falan almak lazım ara fiyat bandında sağlam bir şey yok yanlış bilmiyorsam saat markası ve bilinen olarak. Giriş için klasik casio on numara tercih olur.
  6. A

🔥İndirim Honor Pad 9 + Klavye Ve Kalem 11.039 TL

İlgisiz ama yazmayı borç bilirim. Amaç dizi film izlemek içerik tüketmek ise Honor Pad X9 nokta atışı, fiyat performansın zirvesidir. X9 için konuşuyorum dikkat.
  7. A

❌İndirim Bitti! Calitte Spark Ofis Sandalyesi 3600 TL

Bu markanın 2 yıl önce oyuncu koltuğunu aldım kumaş, efsane memnunum. Bahçeşehir tarafında sanayide yerleri var, bir baksın yakın olanlar ihtiyacı olanlar.
  8. A

🔥İndirim Decathlon Bigjoy Creabig 120grm 175 tl

İlgisiz ama CreaPure olanı efsane geldi bana yapı olarak. Suyla temasında anında eriyor protein shake'e de katınca aynı şekilde tamamen homojen oluyor. 5 yıl aradan sonra spora dönen biri olarak bigjoydan memnun kaldım. Protein tarafında da topaklanmasız ve tadı iyi. Bimden protein ocn aldım tam...
  9. A

❌İndirim Bitti! Lenovo Tab Plus 8/128 8.244 TL

Eğlence tableti alacaklar honor pad x9 bir baksın, fiyat performansın kitabını yazmış, çıktığından beri kullanıyorum.
  10. A

❌İndirim Bitti! Monitör Ambilight Kit 924TL

ürün değişmediyse fiyat dramatik düşmüş
  11. A

QNB’ye Aylık belli Para Yatırana 20.000 TL Nakit Hediye

Merhaba, günlük faiz yok derken QNB' den mi bahsediyorsunuz? QNB' de de farklı 3 bankada da aktif olarak gecelik faiz hesaplarını 8 yıldır aktif kullanıyorum. Gecelik faizler genellikle 32 gün ve fazlası bağlamalı faizlerden daha yüksek faiz verir zaten. Neredeyse vadesiz hesapmışçasına kullanıp...
  12. A

🔥İndirim Hepsiburada 700/100 TL Kupon

https://www.hepsiburada.com/spigen-galaxy-s24-plus-privacy-hayalet-cam-ekran-koruyucu-glas-tr-ez-fit-2-adet-agl07626-p-HBCV00006RLPVD?magaza=Hepsiburada Henüz dün 725 tlydi bu ürün. Hala alıp almamakta kararsız kaldığımdan chome sekmesi olarak duruyordu. Bu başlığı görünce dedim alayım bari...
  13. A

🔥İndirim Ceramical 160CM Çalışma Masası Beyaz 🔥1.381 TL

Bedava fiyata ürün. Uzun süredir çift 27 monitör ve kasayla kullanıyorum. Montajını el becerisi bilgisi yüksek birine yaptırdım. Sallanma minimal, hiç anlamam ama ahşap malzemenin hissi güzel.
  14. A

🔥İndirim Çift Monitör Kolu 469TL

Temu'daki geldi kullanıyorum. Tork ayarlarını düzgün yaptığınızda gayet sıkı ve nokta atışı ayar yapabiliyorsunuz en azından fiyatına göre yorumladığımızda. Ben sabit bir ayar yaptım memnunum sürekli konum değiştirme yapacak olanlar torkları ideal ayarlarsa yine pek sorun yaşamadan kullanacaktır...
  15. A

🔥İndirim Honor Pad X9 Visa Kart'a Özel 4.599 TL 🔥🔥

X9 tam anlamıyla bir içerik tüketme makinesi. Bu zamanda bu fiyatlara çok iyi. Uzun süredir kullanıyorum, ihtiyacı olan bence direk almalı. Bu vesileyle de ilk mesajım hayırlı olsun. Çok uzun zamandır sıcak fırsatlar takipçisiydim, herkese selamlar.
Geri