Sonuna kadar destekliyorum valla, sıcak fırsatlar başlığı için forumu takipteyim ayrıca mail düşüyor. Çoğunlukla reklamsız, bireysel tüketicilerin açtığı nadir sıcak fırsatlar forumlarındandır sanıyorum.
Twix'in yuvarlak parça parça yapılıp bu ithal kurabiyeler tarzında uzun kutulara paketlere konmuş hali var. Muhtemelen carrefour gurme veya macro center gibi yerlerde satılıyor. Ürün ithal üstüne Türkçe etiket sonradan yapıştırılmış. Dün yedim o kadar iyi ki, hiç boğaz yakıyor veya çok şekerli...
Net söylüyorum, bildiğimiz forumların sıcak fırsatları komple reklam olduğu için, donanımarşivinin sıcak fırsatlarını takip ediyorum. Açılan tüm başlıklar mail olarak düşüyor ve düzenli takip ediyorum.
Ve bilgisayar donanımıyla hiçbir ilişkim yok, i5 4060 32gb bir bilgisayarım var fazlasıyla...
Klasik giyiniyorsan al geç bence, çünkü casionun bir tık üstü tissot prx falan almak lazım ara fiyat bandında sağlam bir şey yok yanlış bilmiyorsam saat markası ve bilinen olarak. Giriş için klasik casio on numara tercih olur.
İlgisiz ama yazmayı borç bilirim. Amaç dizi film izlemek içerik tüketmek ise Honor Pad X9 nokta atışı, fiyat performansın zirvesidir.
X9 için konuşuyorum dikkat.
Bu markanın 2 yıl önce oyuncu koltuğunu aldım kumaş, efsane memnunum. Bahçeşehir tarafında sanayide yerleri var, bir baksın yakın olanlar ihtiyacı olanlar.
İlgisiz ama CreaPure olanı efsane geldi bana yapı olarak. Suyla temasında anında eriyor protein shake'e de katınca aynı şekilde tamamen homojen oluyor. 5 yıl aradan sonra spora dönen biri olarak bigjoydan memnun kaldım. Protein tarafında da topaklanmasız ve tadı iyi. Bimden protein ocn aldım tam...
Merhaba, günlük faiz yok derken QNB' den mi bahsediyorsunuz? QNB' de de farklı 3 bankada da aktif olarak gecelik faiz hesaplarını 8 yıldır aktif kullanıyorum. Gecelik faizler genellikle 32 gün ve fazlası bağlamalı faizlerden daha yüksek faiz verir zaten. Neredeyse vadesiz hesapmışçasına kullanıp...
https://www.hepsiburada.com/spigen-galaxy-s24-plus-privacy-hayalet-cam-ekran-koruyucu-glas-tr-ez-fit-2-adet-agl07626-p-HBCV00006RLPVD?magaza=Hepsiburada
Henüz dün 725 tlydi bu ürün. Hala alıp almamakta kararsız kaldığımdan chome sekmesi olarak duruyordu. Bu başlığı görünce dedim alayım bari...
Bedava fiyata ürün. Uzun süredir çift 27 monitör ve kasayla kullanıyorum. Montajını el becerisi bilgisi yüksek birine yaptırdım. Sallanma minimal, hiç anlamam ama ahşap malzemenin hissi güzel.
Temu'daki geldi kullanıyorum. Tork ayarlarını düzgün yaptığınızda gayet sıkı ve nokta atışı ayar yapabiliyorsunuz en azından fiyatına göre yorumladığımızda. Ben sabit bir ayar yaptım memnunum sürekli konum değiştirme yapacak olanlar torkları ideal ayarlarsa yine pek sorun yaşamadan kullanacaktır...
X9 tam anlamıyla bir içerik tüketme makinesi. Bu zamanda bu fiyatlara çok iyi. Uzun süredir kullanıyorum, ihtiyacı olan bence direk almalı.
Bu vesileyle de ilk mesajım hayırlı olsun. Çok uzun zamandır sıcak fırsatlar takipçisiydim, herkese selamlar.