arda_1 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Valorant Fps Sorunu!!!!!!

Konudan alakasız ama bende pc almak istiyorum hangi işlemci daha iyi i5 12400f mi i5 13400f mi ryzen 5 5600 mü ryzen 5 5600x mi birde ekran kartını 4060 asus mu alayım yoksa daha ucuza zotac 4060 mı alayım
  2. A

Samsung S23FE'nin ilk Şarjı Nasıl Olmalı?

Yani %100 olduktan sonra çekeyimmi
  3. A

Samsung S23FE'nin ilk Şarjı Nasıl Olmalı?

Arkadaşlar 1 saat önce teknosadan yeni bir telefon aldım s23fe telefonu daha açmadım açtıktan sonra ilk şarja taktığımda %100 olduktan sonra çekeyimmi yoksa 2-3 saat daha takılı kalsınmı
  4. A

Poco x6 pro vs s23fe vs f6 vs a55 vs a35 vs nothing phone 1

Arkadalar en geç bu haftasonu telefon alacağım hala çok kararsızım bataryası ortalama 7 saat gidecek kamerası ortalama bir performansta olacak (nothing phone 1 in kamerasını görmüştüm ve beni tatmin etmişti onun düzeyinde veya birazdaha iyi olacak bir kamera olursa güzel olur) işlemci olarak ise...
  5. A

Poco x6 pro vs nothing phone 1 vs samsung a55

Peki s23fe veya f6 hakkında ne düşünüyorsunuz bütçeyi yükseltmeye gerek varmı?
  6. A

Şimdi ben alacağım telefonu 4 yıl kullanmayı planlıyorum yani poco x6 pro cidden o kadar kötümü çünkü kuzenimde nothing phone 1 var 30 dk falan call of duty oynayınca telefon tutulamıyordu o kadar ısınıyordu birde bataryası falan kaç saat gidiyor x6 pro nun birde kamerası nothing phone 1 veya...
  7. A

Arkadaşlar 17k bütçe ile günlük kullanımda 7 saat civarı ekran süresi verecek ortalama bir kamerası olacak (nothing phone 1 in kamerasını görmüştüm ve beni tatmin etmişti onun düzeyinde bir şey olursa iyi olur) işlemci olarak ise call of duty asphalt 9 pubg tarzı oyunları sıkıntısız oynatacak bir...
  8. A

İyi bir pc vs iyi bir telefon

Arkadaşlar kamerası ortalama bir performansta olacak (yada iyi bir performansta) bataryası günlük kullanımda 7 saat götürecek 7 saatlik bir kullanımında 2 saati max 3 saati oyun olacağı için iyi bir işlemcili telefon arıyorum arasında kaldığım modeller ise –nothing phone 2a –nothing phone 1...
  9. A

S23fe bataryası kaç saat gidiyor

S23fe' nin bataryası parlaklık %40 bluetooth gün boyu açık gün boyu wi-fi ile kaç saat gidiyor birde sadece oyun oynayınca kaç saat gidiyor s23fe sahibi birisi varsa ekran süresini atabilirmi
  10. A

Yenilenmiş telefonlar iyi midir?

Arkadaşlar teknosada yenilenmiş s23 256 gb 23k ya satılıyor onu alsam bi sıkıntı çıkarmı veya sıfır s23fe mi almalıyım birde yenilenmiş telefon alırken nelere dikkat edilmelidir
  11. A

Gündelik kullanım ve oyun amaçlı max 22k lık telefon önerisi

Hepinize merhaba arkadaşlar en yakın zamanda kendime bir telefon alıcağım fakat çok kararsız kaldım bataryası günlük kullanımda 6-7 Saat gidecek kamerası ortalama bir performansta olacak çok fazla fotoraf çekmem diyemem ama gördüğüm arabaların fotoğraflarını çekmeyi severim ( nothing phone 1 in...
Geri