Arda_53 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Çözüldü

Hedefin çok iyi ve çok iddialı , başarılar diliyorum <3 , Kendine fazla güvenme kendimi oyuna kaptırmam diye
  2. A

Çözüldü

Eğer becerebilirim diyorsan al kenara koy , ya da kaldığın ev dışında bir akrabana teslim et . Denendi onaylandı emin ol hiç ders çalışamıyorsun . Hele ki hikayeli oyunlara sararsan vah haline :D Ben deneyimledim ..
  3. A

Yardım Gram altın biriktirmek mantıklı mı ?

ben sürekli oradan alıyordum uzun vadeli yatırım için . Geçen aradım işte o zaman dedi bana bu farkı . Ondan sonra başladım mobil bankacılık üzerinden almaya
  4. A

Bizzat kuyumcunun kendisini aradım 6450'den satıyor 6050den alırım demişti . O zaman kuyumcudan kuyumcuya değişiyor mu?
  5. A

kuyumcuda daha cok oluyor bizim buralarda kuyumcu 400 tl fark alıyor . mobil bankacılıkta akşam 4-5'ten sonra alış ile satış arasında ciddi fark oluyor . Sabah saat 10 ile 4 arası alış ile satış farkı çok az oluyor. Böyle değerli yatırımlar için en mantıklısı bence sabah 10 akşam 4 arası almak...
  6. A

bence kuyumcu yerine mobil banka uygulamalarından altın al
  7. A

🔥İndirim Vodafone Pay 250 TL QR harcamaya iade (Vodafone Hat Sahiplerine)

TL bakiyenden düşecek 250TL'yi . Faturasız hatlar için fikrim yok ama büyük ihtimalle ; atıyorum 500TL yükleyeceksen kendisi 250TL düşecektir. Karta İade geleceğini düşünmüyorum 1767966343 QR ile faturana yanstıt Limiti varmış sanırım . Siz ona bakıp mı alışveriş yaptınız yoksa limit var diye...
  8. A

🔥İndirim Vodafone Pay 250 TL QR harcamaya iade (Vodafone Hat Sahiplerine)

Bu faturana yansıt ile olmuyor muydu? Bildiğim kadarıyla QR ile faturana yansıtacağın zaman belirli bir limit vermiş olması gerekiyor
  9. A

Steam hesabımda 192 dolar bakiye mevcut

Eğer bunu düşünürsen yazabilirsin bana ..
  10. A

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Laptop için Crucial 16gb SODIMM3200 Ram bekliyorum reis . Malumun fiyatlar çok arttı . Olmazsa 8likte olur hiç önemli değil
  11. A

1 Yıl Bedava Hepsiburada Premium Üyelik

Bu kredi kartının herhangi bir yıllık ücreti , aidatı vs. var mı ?
  12. A

🔥İndirim Epic Games Cadılar bayramı indirimleri!!!

1 haftadan da fazla sürüyor . Minimum 2 hafta
Geri