Arda_Kahraman73 isimli üyenin son içerikleri

1. Arda_Kahraman73

GTA V Enhanced İle Fivem'e Girebilir miyim?

arkadaşım bana GTA V ENCHANCED yükle olur demişti ve yükledim fakat daha fivem yüklemedim çünkü hikaye modunu bitirmeye çalışıyorum şuan. Fivem açar mı dedim bana dedi açar ama onda legacy yüklü. Sizce fivem açar mı enchanced silmeme gerek var mı?
  2. Arda_Kahraman73

Çözüldü✓ Arızanın ne olduğunu bilmiyorum

Bende Windows 11 home kullaniyorum 3 aydır boyle bi durum yasamadim yeni oldu da şuan oyle bisey yok sizin sistem neydi bu arada eski bir şey mi yoksa güncel mi
  3. Arda_Kahraman73

Yayinim o sıra açıktı ama boyle bi durum yokku ilk defa yayin actim oda bugündü
  4. Arda_Kahraman73

Oyun indirirken discorda girdim internetim rezalet derecede kotu oyun inerken discorddayken boyle oldu alt tab yapinca duzeldi youtube da da oyle oldu oyun indimten sonra hata düzeldi ama hala bi tereddüt ediyorum sizce bu hata nedir? Sistemim daha 3 aylık itopyadan aldım
  5. Arda_Kahraman73

Çözüldü✓ Ekran Kartı Yük Altındayken Cızırtı Sesi Geliyor

teşekkür ederim bu konu ile ilgili yardımcı olduğun için ben gene bi şansımı deneyim en azından gene cw li gelse de umarım bundan daha az sesli gelir. 1760023763 teşekkür ederim bu konu ile ilgili yardımcı olduğun için ben gene bi şansımı deneyim en azından gene cw li gelse de umarım bundan...
  6. Arda_Kahraman73

psu fazla çıkarmıyor gene ideal ama ekran kartı yük altına girince baya rahatsız ediyor
  7. Arda_Kahraman73

çok saçma o kadar para veriyoruz cızırtı sesi aşırı fazla çıkıyor ve bu konu hakkında yardımcı olunmuyor. Ben gene şansımı deneyim mi peki?
  8. Arda_Kahraman73

Oyun oynarken kulaklık taktığım için sesi duymadım ama hoparlörden oynayim derken bir cızırtı sesi duydum. ekran kartım yük altına girince rahatsız edici cızırtı sesi geliyor az da değil aynı şekilde güç kaynağından da geliyor ve bu durum beni gerçekten de sinir etti. her ne kadar kulaklık takıp...
  9. Arda_Kahraman73

Yardım Türk telekom binaya kutu koyup gittilerr

Ben TT müşteri hizmetlerine nasil baglanacam hep bot ile karsilasiyorum da
  10. Arda_Kahraman73

Yokya dur sana anlatim biz buraya yaklaşık 9 ay önce tasindik o zaman bina neredeyse 1-2 aylıktı yanlış hatirlamiyorsam binanin sahibi ve müteaitle konustugumda altyapinin olmadigini ogrendim. Neredeyse 2-3 ay internetsiz kalmistik ve superbox gibi altyapi gerektirmeyen internetlerde hem...
  11. Arda_Kahraman73

Eski apartmanda 50 olanı kullaniyordum şuan ise bağımsız altyapı gerektirmeyen 16mb lik internet kullaniyorum ve gerçekten gereksiz fatura ödüyorum yaklaşık 7 aydir bu durumu yasiyorum 1759052445 umarım 1 haftadan erken gelir 16mb ile hayat çok zor
  12. Arda_Kahraman73

Kutu montaji bittikten sonra dairelere ortalama kaç haftada interneti dağıtırlar?
  13. Arda_Kahraman73

Bilgi için teşekkür ederim
  14. Arda_Kahraman73

Diğer forumlara baktığım zaman turuncu kalin kablo fiber niyetine geçiyormuş ama 100 de olabilir 200 de olabilir 1000 de(1000 olsa bile fiyatlardan olayi secemegebilirim:(
  15. Arda_Kahraman73

Peki dairelere herhangi bir kablo cekilmesi onun için beklemem mi lazım
Geri