.Ardaa isimli üyenin son içerikleri

1. .Ardaa

Öneri Rs200 2025 Alınır mı??

Sorun şu motorlar babam abim ve kuzenime ait şahsi motorum değil bunlar ve bu konuda ailemden bir yardim almicam Max bütçem 200 civarı
  2. .Ardaa

Helal olsun sana ozaman 😁
  3. .Ardaa

Hocam tekstil işi yapmaktayız 2014 hayabusa 2021 hayabusa ve s1krr var Allah'a şükür garajımizda kurban gitmiş gibi lafları bana etmeyin ben marka kotulemiyorum sadece uzun bir süre bana sorun çıkartmamasini istemekteyim bende bilirim aynı paraya NK veya sr almak ama satarken 230a aldığım...
  4. .Ardaa

Fanboyluk yapmaya gerek yok birsuru örnek var zaten çevremde benim ikinci motorum olacak kaliteli olsun ekranı 30bin lira olmasın istiyorum.
  5. .Ardaa

Kanka valla herkesin yaşadığı farkılıdır alt komşum 5bin km gormeden motor yedi bende nk250 istiyordum ondan uzaklaştım baktım kadarıyla 100de 60 pişman
  6. .Ardaa

12 ay taksit Max 200 daha üzeri 1 kuruş bile olmaz hayır 125ccden gececem
  7. .Ardaa

Sorum başlıktaki gibi karta taksit ile alcam ikinci el önermeyin sadece Alınır mı? alinmazmi onu söyleyin.
  8. .Ardaa

Öneri Qjmoto srk250s nasıldır

Taksit ile alcam birikmiş bütçem yok.
  9. .Ardaa

Öneri Qjmoto srk250s nasıldır

Normalde 250nk alacaktım taksitle 220000 denk geliyor bu qjmoto ise 120000 12 ay vade farksız taksit imkanı var ve kağıt üstünde gücü NK ile aynı ve bildiğim kadarıyla qjmoto cfmotodan daha iyi sizce Alınır mı??
  10. .Ardaa

Sorun yaratan benmiyim?

haklısınız 🤠
  11. .Ardaa

Sorun yaratan benmiyim?

Merhaba. Uzun bir zaman sonra birine karşı duygular besleyen biriyim. En son tam bir yıl önce böyle bir şey yaşamıştım ve bana göre bu gerçekten uzun bir süre. Neyse, konuya girmek istiyorum. Duygular beslediğim kişi, iki yıldır aynı sınıfta olduğum bir sınıf arkadaşım. Bu iki yıl boyunca çok...
  12. .Ardaa

Öneri 250nk ve 250sr hangisini tercih edersiniz?

Sizce hangisi her şeyleri aynı biliyorum ama siz olsanız hangisini tercih edersiniz.
  13. .Ardaa

Yardım Nk250 ve qj srk250s arasındaki titreme?

Öneriniz için teşekkürler ama benim sorum farklı hocam :)
  14. .Ardaa

Yardım Nk250 ve qj srk250s arasındaki titreme?

Arkadaşlar ikisinden birini alcam ikiside tek silindir olduğu için titreme normaldir fakat gönlüm srkda NK kadar titreme yaparmi yapsa bile ayaklarda aşırı derecede hissettirirmi ve rahatsız eder mi? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler :)
  15. .Ardaa

Öneri Voge 125r nasıl bir motordur?

Sorum başlıktaki gibidir titreme sorunu varmıdır bazı arkadaşlar CG gibi titriyor diyorlar?
Geri