Arkadaşlar ikisinden birini alcam ikiside tek silindir olduğu için titreme normaldir fakat gönlüm srkda NK kadar titreme yaparmi yapsa bile ayaklarda aşırı derecede hissettirirmi ve rahatsız eder mi? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler :)
Bu iki motor arasında kaldım benim için titreşim ve dekor el verişli olmasi önemli voge kim ne derse desin bir Çin motoruna göre aşırı kaliteli hissettiriyor fakat fazla bir dekora çekilecek motosiklet değil duyduğum kadarıyla hafif bir titreme sorunu varmış srk ise hem dekora çok elverişli...
Öneriniz için teşekkür ederim hocam evet ben dün denerken gerçekten kalitesini hissettirdi fakat bu motorda 4lü yoktu bu çok büyük bir sorunmu değil fakat böyle bir motorda 4lü olmaması can sıkıyor kalıp olarakta ince kalıyor ama yüksekliği baya yüksek aklım srk125s ve voge arasında gidip geliyor.
Voge 125r nasıldır hocam bugün bayide gördüm test etmek istedim sağolsun izin verdiler yani 125 liklerin en kaliplisi boyum 1.80 ona rağmen altimda büyük kaldı ve grenaj kalitesi vesayre olsun aşırı üst seviyedi fiyatiysa 115k dediler. Ve ABS ile geliyor motor.
Sorum başlıktaki gibidir tip olarak naked, tourning ve racing tiplerinden istiyorum benim için önemli olan kısım beygirin 10 üzeri olması ve titreme sorunu olmaması. Benim gönlümde srk125s var ama biraz bütçenin üzerinde kalıyor.