O zaman hiç uğraşmayın. Kendini bir şey sanan insanlardan da uzak durun. Kendinize yazık edersiniz. Siz düşük seviyede olmayın yeter. Sonra kim sizi ne...
Hocam bir şey sorucam kız yazmıyor yazmam lazım nedir yani bizmi yazalım sana yapacağın şey belli bas engeli uğraşma demircide çalışıyomuşsun yarın bigün...
2 gün olduğu için mutlu olabilirsin düşünsene 2 yil boyunca böyle saçma şeyler yapıyor. Takipten sen mesaja gün bakmıyorsun diye çıktıysa boşver senin...
Egomuzu, dışsal kaynaklardan (anne, toplum, normlar) gelen geri bildirimler üzerine şekillendiririz. Eğer 2 günlük birinin seni düşük görmesine bu kadar...
yok kardeşim altında g63 den aşagı araba olmuyacak bu bir ve ikincisi aylık en az 500 bin dolar kazanıcaksın çünkü ben CLEOPATRA YIM anlatabildimmi bilmem...
Bende öyle düşündüm bilemiyorum ya ben çok safim pfff
1738319695
Ben direk söyledim zaten demircide çalıştığımı vesayre onuda belirttim bilemiyorum yanlış...
Merhaba 2 gün önce bir kızla konusmaya başladım işte olduğum için normal olarak bakamıyorum bugünde sabah takipden çıktığını gördüm zoruma gitti yazdığımda...