Abilerim ablalarım 9070xt kampanyalarını kaçırdıktan sonra önüme böyle bi sistem düştü. Önerir misiniz daha ucuza bulabilir miyiz? Benim için şuan axess'e 5 taksit yaptığı için itopya tarafı olması önemli...
Dolaptan laptop satacağımda dolandırılır mıyın daha önce satan oldu mu?
Laptoptan parça alıp iade etse ne olacak hakkımı alır mıyım? Almam ne kadar sürer iadeyi reddedebilir miyim?
Hocam onu çok tavsiye ettiler x3d işlemci al uzun vadeli kafan ağrımasın dediler ama inanın sınırın sınırındayım bütçe olarak yani birşeylerden vazgeçmem gerekir. Anakarttan vazgeçemiyorum kentsel dolaysıyla 1-1,5 senede 2 kez taşınacağız WIFI kesin olsun istiyorum. Kasa olsun Itopyada GOLD...
Teşekkürler hocam. Sizin eklemek istediğiniz tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı? Bileşenler hakkında çok bilgiye sahip olduğumu söyleyemem. Çevremden yardım alarak dizdim. Laptobumun satılmasını ve en yakın indirim zamanını bekliyorum. Karneler yaklaşıyor
Arkadaşlar merhaba, 70k'ya kadar kendime oyun oynamak için sistem dizmek istiyorum. Daha önce hiç parça parça sistem toplamadım. Kardeşime de hazır sistem aldım. Kendim mi toplasam hazır mı alsam kararsızım. İşlemci tarafında AMD ekran kartı kısmında ise bi takıntım yok. Oynadığım oyunlar...