Umarım kardeşim. Ben de herkes gibi uygun fiyattan alışveriş yapmak istiyorum fakat bu ekonomik istikrar ile çok zor. Haziranda görürüz durumu. Senin neye göre emin olduğunu anlayamadım ama belirtip ucunu açık bırakmazsan sevinirim.
Arkadaşlar bu forumda ekonomist olduğunu sanmıyorum fakat ekonomiyi ve ekonomist insanları takip eden birisi olarak ben doların düşüş yaşayacağını düşünmüyorum. Adamın biri zamanında dolar 1.80 oldu bu devirde pc alınmaz dedi bakın şuanki duruma. Yaklaşık bir ay önce 6.50 civarlarında gezen...
Piyasanın düzelemsi gibi bir olay yok. Daha bugün dolar yaklaşık 20 kuruş arttı. Ne kadar erken alırsan ilerde iyi ki almışım bak dolar ne oldu gibi bir söz söylersin büyük ihtimalle.
Abdullah hocam sırf bu konudaki haksız ithamları gördüğümden dolayı üyelik açtım ve bu konuya dahil oldum ve şunu anladım sen ne yaparsan yap herkese yaranamazsın insanlar her zaman karalamaya yer bulacaklardır canını sıkma.
Tabii bu görüntü seni ikna etmez instagram veya instagram forum kullanıcı adımdan ulaşırsan ordan da konuşabiliriz.
1588442389
Ben buraya incehesap'ı savunmaya gelmedim arkadaşım mesajımın sonunda kargo dışındaki konularda sana katıldığımı belirttim zaten.
Sistemi almadan önce 19 nisanda incehesap ile site üzerinden yaptığım mesajlaşma sonucu bu yanıtı aldım.
Sen beklemeye devam et bu hitap şekli ile seninle muhattap olmama gerek yok.
Sonuç olarak 19 nisandan bu güne kadar 7 iş günü geçti.
İstersen 50 gün geçsin arkadaşım sen sonuçta sistemi alırken "15 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE KARGOYA VERİLECEKTİR" ibaresini gördün ve bunu bilerek satın aldın. 19 nisandan bugüne kadar yalnız 7 iş günü geçti biraz sabredelim lütfen. Çıkıpta bana yok sen ne anlarsın felan diye yorum yapmayın ben de 21...
Benim klavye ve mousepad siparişim yaklaşık 5 günde elime ulaştı. Ayın 21'inde verdiğim sistem siparişini de bekliyorum henüz montaj aşamasında gözüküyor. Sistemi satın alırken 15 iş gününde kargoya verilir ibaresi belirtildiğinden dolayı şu anda forumdaki bir çok insan gibi "incehesap...