ardacelikayakk isimli üyenin son içerikleri

1. ardacelikayakk

Gaming Laptop Önerisi

Zaman ve Cooler Master nasıldır hocam? Çok kullanan varmış.
  2. ardacelikayakk

Gaming Laptop Önerisi

Hocam, soğutucu olarak ne önerirsiniz?
  3. ardacelikayakk

Gaming Laptop Önerisi

Bi düşüneyim madem hocam.
  4. ardacelikayakk

Gaming Laptop Önerisi

Merhabalar, gaming laptop alacağım ve bu üç seçenek arasında kaldım. Hiçbir sorunu olmayan (coil whine, ısınma, aşırı fan sesi vb.) gaming laptop almak istiyorum. Hangisini almalıyım? Hangisi daha iyi? Linkleri: https://www.epey.com/laptop/lenovo-legion-pro-7-82wq00axtx.html...
  5. ardacelikayakk

Gaming Laptop Önerisi

Arkadaşın attığı bilgisayarın işlemcisi çok güçlü olduğu için bilgisayar anca soğutuyor o işlemciyi. 100 dereceyi görüyor çoğu oyunda. O yüzden de istemiyorum. Intel'in 90 dereceyi geçtiğini görmedim.
  6. ardacelikayakk

Gaming Laptop Önerisi

Sizin attığınız laptop ile benim alacağım laptop arasında çok fark var mıdır hocam? Soğutma, fan sesi, kasa kalitesi vb. Bir de alacağım laptop en ucuz bu satıcı da var, başka yerde bulamadım.
  7. ardacelikayakk

Gaming Laptop Önerisi

Rezene işlemci istemiyorum hocam. Zamanında Ryzen işlemcili laptop almıştım, kurulum aşamasında çok çektirmişti bana. Intel olmalı işlemci.
  8. ardacelikayakk

Gaming Laptop Önerisi

HP Omen için çok sikayet var hocam. Ondan vazgeçtim. Karar verdim artık. Asus Rog Strix alacağım. 1719509283 Paneli kötü bunun hocam. Asus Rog Strix alacağım.
  9. ardacelikayakk

Gaming Laptop Önerisi

Merhabalar, gaming laptop arayışındayım ve çok kararsız kaldım. Kiminde aşırı fazla fan sesi sorunu, kiminde coil whine sorunu, kiminde çok ısınma sorunu, kiminde kasa kalitesi sorunu derken hala karar veremedim. Resmen kafam allak bullak oldu. :D Aşağıda linklerini attığım laptoplardan...
  10. ardacelikayakk

Öneri 60.000-70.000 arası Gaming Laptop Önerisi

Plastik kasa olması biraz kafa karıştırıyor. Genelde alüminyum kasa tavsiye ediyor çoğu kişi. O yüzden kararsız kaldım.
  11. ardacelikayakk

Gaming Laptop Tavsiyesi

Yorumlardan okudum.
  12. ardacelikayakk

Gaming Laptop Tavsiyesi

Coil Whine varmış hocam bu modelde. Başka ne önerirsiniz?
  13. ardacelikayakk

Zaten fanları her oyunda dengeli olarak ayarlarım. O zaman hangisini alırsam alayım dengeli modda bir de altındaki soğutucuyla fan sesi olmaz değil mi?
  14. ardacelikayakk

Laptopun yanına ek olarak soğutucu alacağım. Bilgisayarın fan modunu sessize alsam, sadece laptop soğutucunun fanları çalışsa yine de yüksek performans alır mıyım?
  15. ardacelikayakk

Vallahi emin olamadım hocam bu bilgisayara yapılan yorumlardan sonra. Kimi kasa kalitesi yüzünden, kimi de fan sesinden ötürü şikayet etmiş. Çok kararsız kaldım. Siz her anlamıyla memnun musunuz? Alüminyum kasa daha iyi soğur normalde ama bu laptop tok plastikten yapılmış. Bir de, fan sesi çok...
Geri