beslenmesiz olmaz bu hele zayıfsan proteinini karbonhidratını düzgün alman lazım sana protein tozu al desem 20 gram protein var içinde fiyatına göre sana pek bi etki etmiycektir genel beslenmeni düzeltmen kullancağın en iyi tozdan daha iyidir belki pre workout antremanda yardımcı olabilr sana
hocam aslında a dan b ye gitsem yeterlidir benim için bizde fiesta var ama peder hem calisiyor hemde taga cikiyor o yuzden araba bana pek kalmayacak gibi ayağımı yerden kesse yeterlidir sonuçta masraflarını şuan ben ödemiycem yks hazırlanıyom zaten yazın çalışır yükseltirim gibisinden düşündüm
arkadaslar ehliyeti yeni aldım pederde 250 350 lik biseyler bakalım dedi bu fiyata ne önerirsiniz arada sanayiden çıksak kafi ,manuel ve 1.4 1.6 tercihimdir
fen çalış matta en alt kitaptan başlaman lazım süre az msü degilde 5 ay icinde 80 netlere rahat çıkabilirsin istikrarlı olursan ama aytden de giriceksen işin biraz zor
arkadaşlar problem videodaki gibi(yazıyı çok takmayın lutfn) arada gelip gidiyor ve imleci oraya getirdiğimde kasıyor donuyor ne yapmam lazım
1732013864
1732013900
whatsappa girince daha fazla cıkıyor ne alaka bilmiyorum :D o yüzden orda çektim yanlış anlaşılmasın