hocam bilindik bir marka mı ilk defa duydum da yani 320hz i destekleyebilecek gecikme değerleri sunar mı paneli kaliteli midir bir fikriniz varsa bilgilendirebilir misiniz?
@Tayfunns tayfun hocam 1080p 24-25 inç 240hz fast ips panele sahip monitorlerden sweet spot dediğin maks 8k bandına ulaşacak monitor önerilerin var mı konuya pek hakim değilim genelde valorant oynuyorum 240hz in altına düşmek istemiyorum o yüzden ama olede çıkamadığım için fazla para vermek de...
Merhaba 32gb ram almayı düşünüyorum dizeceğim sistem için şuan sistemde 7500f msi b650m-b rx 9060xt var ram fiyatları uçmuş halde ve daha da inecek gibi değil bir an önce almak istiyorum daha da artmadan fiyat/performans olarak en mantıklı ram şuan nedir fiyat olarak üst sınır yok ama...
Arkadaşlar taksit imkanlarını da göz önünde bulundurarak (9-10 taksit yapanlar bile var) en mantıklı anakart ne şuan sizce hepsiburadadaki indirimler arasında yoksa asıl indirimleri beklemek daha mı iyi olur. Bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilir mi?
teşekkür ederim tavsiyelerin için. SSD yerine sistemi 32gb ram yükseltmek daha mantıklı olmaz mı ayrıca 2k önerin için teşekkürler ama 2k oynamayı asla düşünmüyorum.
Arkadaşlar merhaba. Yks sınavı sonrasında kendi 9 yıllık bilgisayarımı rafa kaldırıp yeni bir masaüstü bilgisayar almak istiyorum. Bütçe maks 25-26k lara çıkabiliyor 5k ya da 1080p 200-240hz bir monitör alıp işi çözmek istiyorum. 1080p ultra olacak her şey en sonda olacak gibi bir derdim yok...
Merhaba arkadaşlar.
Yakın zamanda 25000tl bütçe ile monitör dahil bir sistem almayı düşünüyorum. Genellikle yazılım ve oyun için kullanılacak.
Almadan önce sizlerin tavsiyesini de dinliyeyim dedim.
Sağolun şimdiden.
yani dediğim gibi bütçem sınırlı biraz ve ekran kartı fiyatlarına yaklaşılmıyor maalesef bu dönemde bütçem toplamda 1000tl gibi bir meblağ zaten.
1640426965
zaten önceliğim işlemci değil ram ve ssd ama ramlerde uyumsuzluk problemi yaşar mıyım bilmediğim için şu anlık rafa kaldırdım
1640427013...
Merhaba o zaman sormuştum ve cevabımı alamamıştım da 3200mhz cl16 değerinde ram alsam uyumsuzluk sorunu yaşar mıyım?
1640426812
çok eski bir işlemci yani para israfı gibi geldi bana hem overclock işlerinden de pek anlamıyorum da sıkıntı yaratabilir benim için hem o işlemciyle benim anakartım...
Ben 2. eli çok düşünmüyorum ya sıfır ürünlerle daha çok ilgileniyorum herhangi bir ram alsam kesinlikle uyumsuzluk problemi yaşar mıyım?
1638616574
teşekkür ederim düşünücem bu ssd modelini :)