ardahaberal isimli üyenin son içerikleri

1. A

A520m k v2 bios sürümü hangisi indirmeliyim

güncellemeden ben yanlışlıkla 1.0 sürümüne göre indirmişim orda da fc sürümü yoktu dalgınlığıma gelmiş biosta error verdi sonradan anladım 1.1 olduğunu 1744920227 evet hocam haklısınız bende biraz cahilim ilk defa yaptım 1744920514 peki bir şey sormak istiyorum benim ramlerim 3600 mhz...
  2. A

şuan kurdum hocam güncel değilmiş cidden teşekkürler
  3. A

anakart sıfır alındı internet kafede bir tanıdığım var ona toplattırdım pc yi acaba güncelse üstüne kursam bir sorun olurmu
  4. A

merhaba arkadaşlar a520m k v2 anakartım var rev 1.0 sistem bilgilerinde bios sürümü FC yazıyor sitede ise en son F5h sürümü yayınlanmış güncellemem gerekiyormu yoksa biosum zaten güncelmi
  5. A

Sapphire pulse rx 570 4 gb otomatik driver silme

hocam şuan dediğiniz sürümü indirdim 4 gün testlerini yapıcam eğer bir sorun olmazsa devam ederim teşekkür ediyorum
  6. A

şuan 24.9.1 kullanıyorum WHQL beta hiç kullanmadım
  7. A

arkadaşlar merhaba 2. el olarak aldım ekran kartını yeni sistem dizdim aldığım kişinin evinde her türlü testleri yaptım sıkıntı yok fakat son 3 haftada 3 yada 4 kere wattman yedim driver kendi kendine siliniyo bazen siyah ekranda kalıyorum hiç açılmıyor bunun driver ile alakası varmıdır çünkü...
Top Bottom