Kendimi bildim bileli fullprogramlarindir'den indiririm hikayeleri oyunları. Hiç sorun yaşamadım. Bir dönem ordan Windows bile kullandım bir sıkıntı yoktu.
Merhaba arkadaşlar. Ryzen 5 5600 işlemcimi stok fan ile kullanıyorum. Artık bu kadar sıcak havalarda 92-93 dereceleri görmeye başladım. Thermalright Phantom Spirit 120 SE almayı düşünüyorum fakat kasama sığar mı emin değilim. Evet internet sitesinde yazılana göre 160 MM desteklediği yazıyor...
2000-2500 TL kasa için bütçem var. Tabi bu fiyata kaliteli bir kasa almak mümkün mü pek bilgim yok.
1719397686
Sadece ekran karti ve işlemci 14000 TL civarı yapıyor bu sistem de çok uygunmuş aslında.
İyi günler arkadaşlar. Sistemime Rtx 4060 ve ryzen 5 5500 alacağım. Sizlere sormak istediğim elimde aere cool 500w güç kaynağı mevcut. Bu sisteme yeterli gelir mi? Yeterliyse boştan yere PSU için para vermek istemiyorum. Anakartıma uygun, şık bir kasa önerisi bekliyorum. 2000-2500 TL civarında...
Teşekkürler o zaman 5600 almaya karar verdim. Kasada 3 tane fan var hava akışı fena değil. İşlemcinin stok fan olayını da denerim yetersiz kalırsa onu da hallederim.
SSD alacağım. Şuan ekran kartı ve işlemci alayım diyorum. 1-2 ay içerisinde SSD eklemiş olurum sisteme. 5500 ve 5600 arasında çok performans farkı yaşar mıyım acaba. Aralarında 1000 TL fiyat farkı var.
Merhaba. Şuan ki sistemime ekran kartı ve işlemci almayı düşünüyorum. 14000 TL bütçem var. Bu bütçeye göre RTX 4060 ve Ryzen 5 5500 almayı düşünüyorum. Başka önerileriniz varsa onları da önerebilir misiniz? Birde güç kaynağım bu ekran kartı için yeterli olur mu?
Gigabyte A320M S2H
AMD Ryzen 3...
Merhaba küçük bir oyuncu klavyesi arıyorum. Araştırdığım kadarıyla 1000 TL bütçede Ajazz AK873 bu klavyeyi buldum ve hoşuma gitti. Sizce alınır mı? Tek gördüğüm olumsuz yorum yay sesleri çıkartıyor diyorlar. Başka önerileriniz varsa onları da bekliyorum.
Bugün özel çözünürlük denerken yanlışlık yaptım yüksek bir değer girdim. Görüntü tamamen gitti sadece frekans menzil dışı hatası alıyorum. Bilgisayarı güvenli modda açamadım bir türlü. F8 veya F5 tuşlarına pc açılır açılmaz basılı tutuyorum ama frekans menzil dışı diyor hiçbir şey gözükmüyor...
Ben 1 hafta önce beyaz olan klasse mouse pad aldım. Gayet memnunum. Fare rahat kayıyor, masada kayma vs. yapmıyor. Ama boyut olarak büyük ben birazını klavyenin altına koydum. Bu markanın farklı modellerini bulursanız bakabilirsiniz.