Bildiğim kadarıyla xiaomi telefonlarda server olmuyor bu sadece samsunglara özgü ama bi adam satıyor ve direnç kayıt mı diye sorduğumda server dedi bilginiz...
S25 serisi fiyatlandırması son sızıntılara göre S24 ile aynı olacak fakat tüm seri Snapdragon 8 elite ile gelirse bir fiyat artışına gidilebilir vergiler...
pahalı olucak en az 45 50 bin hatta daha fazla olucak pluslar 2. el piyasasıda en az 2 3 aya gelir zaten belki düz s25 alırım ama onunda çok bi farkı...
Exynos işlemci alınır mı testlere göre çok da farkı yok snap dragondan sizce alınır mı? ikinci el alıcam 33 34 bine değer mi
edit: s25 serisi fiyatı ne olur ?
Tüm oyunlarda istisnasız drop yiyorum bu rdr 2 gta 5 gibi büyük oyunlarda da blasphemous, lethal company minecraft gibi oyunlarda da yaşadığım bir problem...
6000 tl bütçem var bütçeyi aşamam hem anakart hem ram alıcam eğer anakart 4 slotluysa 2 tane 8gb eğer 2 slotluysa 2 tane 16 gb alıcam bu bütçede ikisini de...
hocam dediklerinizin hepsini denedim nafile
1735469214
fsp hyper 80 pro 650 watt ve ram le ilgili olamaz 18 gb rami yüksek ayarda kullanır ben en düşük...