ardamwah isimli üyenin son içerikleri

1. A

Sahibinden dolandırıcılarına dikkat

Arkadaşlar bazılarınız hatırlar belki zamanında esenyurt andromeda teknoloji ile ilgili yüzlerce forum vardı 2 dakika da bakabilirsiniz. Bu adamlar dolandırıcı , miningli kartları ısıtıp kutularına sahte jelatin atıp satıyorlar. Şahsen gidip bunlardan 6600 kart alcaktim sıfır dedi kutuyu açtı...
  2. A

Öneri 2000 TL altı mouse önerisi

bir de sağlam olsun derken bir daha atk darmoshark gibi markalar görmek istemiyorum mümkünse sağlam markalar olsun wratih markaları değil yaşadığım sorun yüzünden hiç güvenim kalmadı
  3. A

Öneri 2000 TL altı mouse önerisi

arkadaşlar güncel olarak vxe r1 se+ kullanıyordum 6 ay kadar ama scroll tusu bozuldu garip garip yerlere kayıyor bana 2000tl altina mouse önerebilir misiniz? mümkünse bir sorun yaşamayacağim bir mouse istiyorum uzun süre götürsün beni kablolu kablosuz farketmez valorant oynuyorum palm şeklinde...
  4. A

2060dan 6600 e geçilirmi

Şuanki RTX 2060 Asus Dual 6gb modelimi 5500tlye satıcam alıcı buldum , 6000 TL'ye gigabyte 6600 eagle satan birisi de buldum sizce mantıklı mı benim şuanki kartımın kutusu vs yok alcagim kartin herşeyi tam. (ben de 6600xt 6650xt nin daha mantikli olduğunu biliyorum ama şuan sadece bu soru icin...
  5. A

Sistem Sıcaklıklarım İyimi Sizce?

hocam 10 dakika occt testinde böyle islemcide şu cpo pbo olmasi lazim onlarla da ufak ayarlar yaptim abartmadan islemci odakli oyunlarda 55 60 dereceyi geçmiyor yoksa 1765664708 peerles her türlü daha önde ama şuanki kullandigim modeli iade etmeye degcekmi diye dusunduruyor 1 haftayi bulur gibi...
  6. A

burst assasin 120se modelinden peerles assasin gibi modellere geçmek mantiklimi sizce iade edince 1100 geri gelcek 1900 e peerles modelini alicam yoksa gereksiz mi olur sizce bu işlemciye, sicakliklarim stok fandayken 97 dereceleri görüyordu baya işime yaradı aslinda
  7. A

sistemim, boşta cpu 25 30 derece, gpu 40 derece occt testinde cpu 78 derece gpu 73 derece sizce sıcaklıklarim iyi mi? yakin zamanda thermalright burst assasin 120 se aldim fakat gözüm peerles assasin modelinde kaldi sizce iade edip onu mu almalıyım sistem: ryzen 5 5600, Asus RTX 2060 , msi...
  8. A

2060 için Ryzen 5 5500 ve 5600 hangisi daha uyumlu?

şuanki sistemim önceden apu olduğu için apu islemcim vardı şuan ekran kartim var, islemcimi faniyla beraber saticam ve islemcimi upgrade edicem 2. elde güzel bir islemci bulamadim sifir alicam 5600 tray sekilde 4.5k kule tipi fanla beraber de 5.6k civarina geliyor. 5500 ise herseyiyle birlikte...
  9. A

rx 6600 ile 6600xt arasındaki fark nedir

selam gencler apu sistem kullaniyorum yakin zamanda ekran karti almayi planliyorum rx 6600 de karar kıldım ama xt modeli ile arasindaki fark nedir sonucta bir kere aliyoruz ekran karti almisken guzel bisey alalim onerdiginiz baska kart varsa yazarsaniz sevinirim sistem: ryzen 5 4650g, b450m a...
Geri