ArdaPrV isimli üyenin son içerikleri

1. A

Çözüldü✓ Ekranda parazitlenme ve bozulmalar

Hocam sistemim şuanda Rdr2 1440p 60fps veriyor yüksek ayarlarda ama ben şu sıralar fps oyunu oynuyorum 24' yeter diye düşünüyorum + ileri zaman için 27' 2k alırım
  2. A

Hocam dediğim gibi pilot özelliği yok
  3. A

Hocam lg yi hiç bir yerde tavsiye edeni görmedim msi pilot özelliği yok bunlar dışında gördüğüm asus vg249ql3a bir model var bu nasıldır. Msi
  4. A

Rx6700xt r5 5600x 32gb ram 1737798141 Hocam sizin tavsiyeniz üzerine gün içinde satın alıcam o yüzden rica etsem dolu dolu bir tavsiye yapar mısınız?
  5. A

hocam fps oyunları oynadığım için 2k olmasına gerek yok. Bazıları 1080p 27' sırıtıyor diyorlar ama bilemiyorum öyleyse 24' düşünebilirim
  6. A

Aynen öyle tv de hiç sorun yoktu monitörde baya bir sıkıntı oluyor. Monitör alıcaktım zaten şimdi acil eğerki öneriniz varsa sevinirim. Şuan kullandığım 32' bir 32 daha istemiyorum.
  7. A

Hocam bunun bir çözümü var mı
  8. A

Az önce geri eski monitöre bağladım anında ekranda bozulmalar ve parazitlenme başladı
  9. A

Hocam ölü piksel sabit olur diye biliyorum aldığım görüntüler hem hareket ediyor hem de sayfayı küçültünce devam ediyor
  10. A

Hocam tv ye bağladım test için şuanlık sorun yok gibi Ekran kartı modeli Rx6700xt
  11. A

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda son zamanlarda ekranda bozulmalar ve görüntülerde parazitlenme oluştu aynı şekilde oyunlarda da aynısı oluyor. Bazen de hiç sıkıntı olmuyor kafasına estikçe geliyor bunlar telefonla ekrandan çektiklerim birde bilgisayardan ss aldıklarım var. Sizde de sslerde...
  12. A

3000 TL Wireless mouse önerisi

Lamzu thorn bakıcam onuda görmüştüm
  13. A

4000 TL mekanik klavye önerisi

Akko 3098 daha önce duymadım onu da listeye attım çok teşekkürler hocam
  14. A

12000 Tl kulaklık önerisi

Şuanda aklımda olan model steelseries arctis nova pro wireless alternatif öneriniz var mıdır? önemli olan kulak petleri değişmesi kafa bandı değişmesi bunun dışında wireless kesinlikle olmalı
  15. A

4000 TL mekanik klavye önerisi

ikinci el düşünmüyorum hocam
Geri