Ardasan isimli üyenin son içerikleri

1. Ardasan

Üretra Darlığı Geçmiyormu ?

bilmiyorum. içinden bir sıvı yolladılar ama ilaçmı bilmiyorum.
  2. Ardasan

tekrar ettiğini çok duydumda ondan korktum. sağolun
  3. Ardasan

geçmiş olsun peki şimdi durumunuz nasıl ?
  4. Ardasan

bu aralar yoğun olduğum için hastaneyede gidemedim. darlıktan emin değilim ama öyle tahmin ediyorum. 1784028712 sağol bu arada dediğim gibi geçmediğine dair yorumlar gördüm. geçmiyormu bu şey hakikaten babam zaten sağ değil. annemin durumuda pek iç açıcı değil. geçmezsse bana kim bakar onuda...
  5. Ardasan

işerken zorlanıyorum. evet canım acıyor. geceleyin 3 4defa çişe kalkıyorum ama yapamıyorum. 1784028519 evet öyle gibi gözüküyor şimdilik. alttan yatan başka bir sebep yoksa 1784028549 bu arada ben ameliyat geçirmedim. hiç daralma olmadı öncesinde sadece kanama oldu.
  6. Ardasan

mesaneye taktılar işte ama sonra geçmişti dediğim gibi 1784028436 darlık şu zamana kadar yoktu şimdide hastanede sadece idrar tahlili verdim bişey takmadılar.
  7. Ardasan

yok cerrahi bir işlem yapılmadı sadece sonda taktılar antibiyotik verdiler idrar söktürücü filan kendiliğinden geçti
  8. Ardasan

motor kazası değilde oraya bir darbe aldım peki geçiyormu bu şey bi bilginiz varmı
  9. Ardasan

evet baya oldu yarım litre filan kanadı herhalde
  10. Ardasan

hayır yıllardır böyle bir sorunum yoktu 1784026976 bi ara bi kaza geçirmiştim 6 yıl önce falan ama 6yıldır daralma yoktu şimdi bişey olduysa bilemiyeceğim
  11. Ardasan

keşke sağlık kısmına alsaymışım. neyse artık.
  12. Ardasan

arkadaşlar darlık var gibi ve insanların yorumlarıda genelde tekrar ettiği yönünde bu hastalık geçmiyormu bir bilgi verirseniz sevinirim. bu ameliyatı hiç geçiren varmı aramızda ömür boyu bunu çekmek istemiyorum yaş 24
  13. Ardasan

Pny 5060 Ti 8gb Dip Fiyat

ilerde vram yetmiyebilir. oyunlar min 8 istiyorlar genel olarak. bu yıl çıkan oyunları kast ediyorum. 1782328334 ben cs valo oynarım. yada amd istemiyorum. derseniz mantıklı ama onun dışında mantıklı değil. 1782328398 lego batman bile 8g vram istiyordu. yanlışım yoksa. 8gb vram biraz zor yeter...
  14. Ardasan

Ekran Kartı Arızası?

o ekran kartının sıfırı 17 18 değil yanılmıyorsam az daha ekler 9060xt 16gb alırsın 1782134739 alamıyorsa bile en kötü daha ucuza aynı ekran kartının sıfırı var. bilgisayarcıya para vereceğine mağazdan sıfır garantili ürün alırsın.
  15. Ardasan

Bu Sistemin Soğutma Performansı Yeterlimidir

kasayı değiştirdiğim zaman daha pahalı oluyor bu sistemden. 1781807289 o sistem thermalmake kasayla 63 oluyor. öbürü 62 dolu olacakta çok bişey göremedim hemen hemen aynı gibiler. bi anakartı daha iyi herhalde
Geri