Ardasan isimli üyenin son içerikleri

1. Ardasan

Çözüldü✓ Bu Sistem Alınır mı? ?

tornavida hiç tutmadım hayatımda yapabilirmiyim
  2. Ardasan

ya kule tipi soğutucu takmayıda hiç bilmiyorum. alırsam yardımcı olurmusunuz. 1780584557 sizin attığınız sistem için soruyorum.
  3. Ardasan

peki 3 sene falan götürürmü götürmüyecekse almanın lüzmü yok zaten benim dediğim sistem için soruyorum. 1780584271 farkındayım bende ama dediğim gibi çok mecbur olmadıkça internetten almak istemiyorum.
  4. Ardasan

bizim burdaki mağazalar öyle zaten isim vermiyecem başıma iş gelmesin sonra 1780584071 en top işlemci derken iyi bir işlemcimi 1780584099 1080p çözünürlük
  5. Ardasan

mağazdan almak istiyorum bi ara internetten almıştım. sonuçları pek iyi olmadı insan o satten sonrada güvenemiyor.
  6. Ardasan

dediğim gibi ileride işlemci anakart ram filan değiştirim. 3sene filan götürürse ben okeyim. 1780583650 en ucuz bunu buldum vallaha işlemciden biraz kısmış olduk o yüzden
  7. Ardasan

3 4sene götürürse komple değiştirim sonra ddr5 olup olmaması çok önemli değil şimdilik
  8. Ardasan

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r7-5700-rtx-5060-ti-16gb-a520m-1tb-m-2-ssd-32gb-ram.html işlemcisi pek iyi değil ama mağazada en uygun fiyatlı bunu bulabildim. işlemci darboğaz yaparmı ? bide beni kaç sene götürür? acaba şimdiden teşekkürler
  9. Ardasan

4070 Super Vs 5060 Ti 16 GB ?

kas gücü olarak muhtelen 4070 super öndedir. ama mfg ve dlss ile 5060ti önde olur gibime geliyor. tabii ki bu benim görüşüm. net bilgi vermiyorum. baştan söyleyim.
  10. Ardasan

1660ti Laptop Alınır mı?

muhtemelen seni pek götürmez. alırsan bilgin olsun. ona göre al.
  11. Ardasan

9070xt + R5 7500x3d 63k İçin İyi mi?

32ye gerek yok şimdilik ram ddr5 zaten 16gb seni götürür ilerde gerekirse yükseltirsin bence
  12. Ardasan

Bu 2 Sistemden Hangisini Almalıyım ?

al sat yapacaksanız al sata pek gitmez bu sistemler bilginiz olsun. uzun süreli oyun oynuyacak adam almaz. bunları bence kapanma durumu olmazda muhtemelen. fpsler çok düşük falan kalabiliyor. diye duymuştum.
  13. Ardasan

Bu 2 Sistemden Hangisini Almalıyım ?

5050 seni çok götürmez. gibi bu devirde 5060ta çok götürmez. muhtemelen 1 2sene falan diye düşünüyorum. intel arc daha mantıklı gibi ama ondada sorun yaşıyanlar var al diyemem. o yüzden şahsen benim tercihim böyle bir durumda bu sistemden yana olurdu...
  14. Ardasan

The Boys Final Bolumu Hakkında ( Spoiler Yok)

bu dizinin 3.sezonda bitmesi gerekiyordu. sakız gibi uzattılar tadı kaçtı.
Geri