Ardasan isimli üyenin son içerikleri

1. Ardasan

Intel arc b850 alınır mı?

kaldırır ama çok iyi peformans vermez diye düşünüyorum. bence 60fps falan verir yeni çıkan oyunlarda öyle tahmin ediyorum.
  2. Ardasan

kas gücü düşük doğru diyor olabilirsiniz.
  3. Ardasan

9070xt 5060tidan pahalı değilmi? max 5060ti 16gb alabiliyorum. ondan para sıkıntısı yok dedim.
  4. Ardasan

para sıkıntım yok ama 5060ti 16gb düşünüyordum ona göre çok ucuz ondan soruyorum. arada ciddi fiyat farkı var
  5. Ardasan

kas gücü olarak 5060ın altında sanırım ama vram avantajı var. beni tahmini kaç sene götürür ?
  6. Ardasan

Windowsu sıfır bilgisayara nasıl kurabilirim

cmd ne bilmiyorum.
  7. Ardasan

lisansız kullansam bi problem olurmu peki ?
  8. Ardasan

şuandada lisansı sürüm kullanmıyorum. o yüzden biraz sıkıntı zamanında bi yere kurdurmuştum. evde kendim kurmak istiyorum. 1777906893 sorun olmazmı lisansım yok ?
  9. Ardasan

internette windows bulamıyorumki işte usbye atıyım
  10. Ardasan

bedava olması lazım arkadaşlar ona göre yardımcı olursanız sevinirim.
  11. Ardasan

Çözüldü✓ Kasayı yolculukta taşırken ekran kartının takılı olması sorun çıkarır mı?

yol maks 15 dakika 1777904794 vallaha bulamadım ama atarsan bakarım
  12. Ardasan

Çözüldü✓ Kasayı yolculukta taşırken ekran kartının takılı olması sorun çıkarır mı?

ekran kartı tutucumu ? yoksa başka bişeymi ? ona göre alabilirim ondan soruyorum.
  13. Ardasan

araca yan şekilde sığarmı ? bide yan şekilde tutması zor olmuyormu ? kucağıma koyacağım ama yan tut diyorsan öyle yaparım problem değil.
  14. Ardasan

bide windows kurdurmaya gidicem çıkarsam bile takmam lazım yani 1777873056 ne olduğunu bile bilmiyorum. kral
  15. Ardasan

ekran kartı 5060ti 1777872905 ne kadar riskli çokmu ?
Geri