peki 3 sene falan götürürmü götürmüyecekse almanın lüzmü yok zaten benim dediğim sistem için soruyorum.
1780584271
farkındayım bende ama dediğim gibi çok mecbur olmadıkça internetten almak istemiyorum.
bizim burdaki mağazalar öyle zaten isim vermiyecem başıma iş gelmesin sonra
1780584071
en top işlemci derken iyi bir işlemcimi
1780584099
1080p çözünürlük
dediğim gibi ileride işlemci anakart ram filan değiştirim. 3sene filan götürürse ben okeyim.
1780583650
en ucuz bunu buldum vallaha işlemciden biraz kısmış olduk o yüzden
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r7-5700-rtx-5060-ti-16gb-a520m-1tb-m-2-ssd-32gb-ram.html işlemcisi pek iyi değil ama mağazada en uygun fiyatlı bunu bulabildim. işlemci darboğaz yaparmı ? bide beni kaç sene götürür? acaba şimdiden teşekkürler
kas gücü olarak muhtelen 4070 super öndedir. ama mfg ve dlss ile 5060ti önde olur gibime geliyor. tabii ki bu benim görüşüm. net bilgi vermiyorum. baştan söyleyim.
al sat yapacaksanız al sata pek gitmez bu sistemler bilginiz olsun. uzun süreli oyun oynuyacak adam almaz. bunları bence kapanma durumu olmazda muhtemelen. fpsler çok düşük falan kalabiliyor. diye duymuştum.
5050 seni çok götürmez. gibi bu devirde 5060ta çok götürmez. muhtemelen 1 2sene falan diye düşünüyorum. intel arc daha mantıklı gibi ama ondada sorun yaşıyanlar var al diyemem. o yüzden şahsen benim tercihim böyle bir durumda bu sistemden yana olurdu...