Merhaba selamlar 65. inç mini led bir televizyon almak istiyorum eleme yapa yapa son bu 3 adet televizyon elimde kaldı bunlardan hangisini almalıyım kullandıklarınız var mı yorumlarınızı bekliyorum epey sitesi karşılaştırma linkini aşağı bırakıyorum...
Evet haklısın suçlusu itopya değil ama bu denli arka arkaya olması ve bu sorunu bir tek benim yaşamamış olmam ve aynı zamanda bilindik bir satıcıdan böyle bir şey yaşamak pek güzel olmuyor
bence gayet güzel sıcaklıklar bende de ryzen 5 5600 rx6650 xt var ve işlemci soğutucum da bu thermalright peerless assassin 120 digital black kesinlikle tavsiye ederim bunu taktıktan sonra kaliteli bir macunla abartısız 15-20 derece fark etti
geçmiş olsun bu arada bir de şöyle bir durum da oldu sitesinde bu monitörler 24. inç yazıyordu bana gelen 23.8 inç ti gönderdim yanlış ürün geldi diye adamlar bana biz yuvarlayıp yazdık diyip geri gönderdi monitörü
Merhaba selamlar daha bir ayını doldurmayan itopyadan aldığım 2 adet philips evnia monitörlerde 4 gün arayla ölü piksel oluştu birinde çarşamba günü durduk yerden birden fazla ölü piksel oldu ve perşembe günü kargoya verdim diğer monitörümde yaklaşık yarım saat önce sadece koyu ekranlarda belli...
Arkadaşlar selamlar yeni bir monitör almak istiyorum fps ağırlıklı oyunlar oynuyorum ve oyunlar da fps sıkıntısı yaşamıyorum cs valo pubg gibi oyunlarda 350+ fps alıyorum buna istinaden min 165hz olmak kaydıyla 180hz 200hz 240hz max 6-6.5k lık bir monitör önerme şansınız var mı aşağıda ki...
iki ekran kartı kullanmayacağım işlemci soğutucum çok büyük ve kaliteli değiştirmek istemiyorum ekran kartım da biraz kalın olduğu için sığdıramıyorum o yüzden ekran kartını aşağı da ki slota takarsam performans kaybı vs olur mu onu düşünüyorum bu ekran kartı yok şuan elimde almayı düşünüyorum