ardax00 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Sistem aldım ekranım yok

hocam teşekkür ederim ben de yoluma g65b ile devam edeceğim şimdilik en f/p ürün 1763375138 haklıısnız hocam teknolojik alet işi biraz da şansa kalıyor benim amacım şuan o şansı minimuma düşürmek yoksa seçenek çok
  2. A

Sistem aldım ekranım yok

hocam çok fazla insan samsungtan yana kullanmış şansını farklı markaları açıklarken bile samsung kıyası yapmışlar kafamda soru işaretlerini oluşturan şey bu
  3. A

Sistem aldım ekranım yok

ya gördüm aslında bunu çift monitor yapma planım var dedim önden böyle bir şey alsam en azından piyasada daha fazla fikir edinene kadar 180hz de gayet yeterli ama bunu alırsam vazgeçerim 2. ekrandan
  4. A

Sistem aldım ekranım yok

aynen samsung al geç diyorlar ama çok kararsızım KTC de yeni gelmiş kağıtta değerleri çok iyi
  5. A

Sistem aldım ekranım yok

ya çıkamıyorum işin içinden değerleri de kötü değil
  6. A

Sistem aldım ekranım yok

[H3 id='Samsung+Odyssey+G65B+LS27BG652EUXUF+27+1+ms+2K+Pivot+Curved+240+Hz+Oyuncu+Monitr']Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü[/H3] bunu al geç diyorlar ama kafam çok karışık [H3 id='KTC+H27E6+27+1+ms+2K+Pivot+IPS+300+Hz+Oyuncu+Monitr']KTC H27E6...
  7. A

2k 27inc min 144hz max 300 hz ips monitor tavsiyesi

Dostlar dün sistem dizdim monitor konusu tam bi çukur düştüm içine çıkamıyorum bana en iyi F/P monitörleri söyler misiniz genellikle FPS oyunu oynuyorum
  8. A

Çözüldü✓ 89k ya taksitli sistem nasıl olmuş

marka takıntısı değil ki uğraş diyen de olmadı kral fikir alışverişi yapıyoruz burada aynı kalitede daha ucuz bi önerin varsa alayım dyorum 1763153174 beni bir daha uğraştırmasın istedim
  9. A

şimdi iyi hoş dedin de nitro+ ile bunun arasında kafadan 5k fark var. 9700x işlemciyi ben 9 taksit alıyorum sen 3 taksitle500 lira üstünün olmayan kampanyasını demişsin bu hafta vermemiş en azından. soğutucu kısmında çok düşünmedim ama ssd ve ram tarafında marka kalitesine kaçmak istedim ki bu...
  10. A

açıklama da yapar mısın güzel insan 1763148519 kingston ram pahalı farkındayım ama peşin verecek para yok peşini 12k idi
  11. A

dostlar 89k ya toplama sistem yaptım yorumlarınız nelerdir [H3 id='SIZE4FONTbook+antiquaKingston+KC3000+PCIe+4.0+NVMe+M.2+SSD+4.500tl+pein+fiyat+3+taksitFONTSIZE']Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 4.500tl peşin fiyat 3 taksit [/H3] [H3...
  12. A

84.215 TL bu sistem alınır mı her parçası güzel olsun istiyorum

dostlar bir süredir araştırıyorum böyle bir sistemi takip ediyorum bana her parçasıyla tamam gibi geliyor sizce de öyle mi
  13. A

Yardım PC İÇİN GAMEPAD ÖNERİSİ

x15 aldım kapalı kutu bakalım nasıl gelcek deneyince forma da aktarırım fikirlerimi
  14. A

Yardım PC İÇİN GAMEPAD ÖNERİSİ

mechanike g1 pro yu gördüm ama easySMX x15 kapalı kutu hem daha hızlı hem daha ucuz olur şimdilik
  15. A

Yardım 600-750 TL Arası Gamepad Tavsiyeleri

ürün geldi mi denedin mi
Geri