hocam teşekkür ederim ben de yoluma g65b ile devam edeceğim şimdilik en f/p ürün
1763375138
haklıısnız hocam teknolojik alet işi biraz da şansa kalıyor benim amacım şuan o şansı minimuma düşürmek yoksa seçenek çok
hocam çok fazla insan samsungtan yana kullanmış şansını farklı markaları açıklarken bile samsung kıyası yapmışlar kafamda soru işaretlerini oluşturan şey bu
ya gördüm aslında bunu çift monitor yapma planım var dedim önden böyle bir şey alsam en azından piyasada daha fazla fikir edinene kadar 180hz de gayet yeterli ama bunu alırsam vazgeçerim 2. ekrandan
[H3 id='Samsung+Odyssey+G65B+LS27BG652EUXUF+27+1+ms+2K+Pivot+Curved+240+Hz+Oyuncu+Monitr']Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü[/H3]
bunu al geç diyorlar ama kafam çok karışık
[H3 id='KTC+H27E6+27+1+ms+2K+Pivot+IPS+300+Hz+Oyuncu+Monitr']KTC H27E6...
Dostlar dün sistem dizdim monitor konusu tam bi çukur düştüm içine çıkamıyorum bana en iyi F/P monitörleri söyler misiniz genellikle FPS oyunu oynuyorum
marka takıntısı değil ki uğraş diyen de olmadı kral fikir alışverişi yapıyoruz burada aynı kalitede daha ucuz bi önerin varsa alayım dyorum
1763153174
beni bir daha uğraştırmasın istedim
şimdi iyi hoş dedin de nitro+ ile bunun arasında kafadan 5k fark var. 9700x işlemciyi ben 9 taksit alıyorum sen 3 taksitle500 lira üstünün olmayan kampanyasını demişsin bu hafta vermemiş en azından. soğutucu kısmında çok düşünmedim ama ssd ve ram tarafında marka kalitesine kaçmak istedim ki bu...