ardayildrm isimli üyenin son içerikleri

1. A

Sıvı Soğutmamın Ekranında Isı değeri gözükmüyor

Merhaba arkadaşlar gamepower skadi round120 sıvı soğutma kullanıyorum soğutucunun dijital ekranında sadce kaç rpmde çalıştığı gözüküyor ama işlemci sıcaklık değeri gözükmüyor nereden açabilirim yardımcı olabilir misiniz
  2. A

R5 7600 O.C. Yapmak İstiyorum

Hocam yapılır mi peki
  3. A

G Pro X Superlight vs Dragonfly F1 Pro Max

Elimde gpx superlight 1 var onun yerine f1 pro max + 4k dongle almayı düşünüyorum değer mi sizce arkadaşlar lütfen yardımcı olun
  4. A

Hazır Sistemde Hem Sıvı Hem Hava Soğutucu

hocam ikisi de geliyor
  5. A

Hazır Sistemde Hem Sıvı Hem Hava Soğutucu

incehesaptan hazır sistem aldım sistemde gamepower nebula hava soğutucuvardı ben ek olarak skadi sıvı soğutucu aldım bunlardan hangisi monte gönderilir? 1718793404 Değerli Müşterimiz, Ekfran kartınız dışında yer alan tüm parçaların montajı yapılmaktadır. Saygılarımızla aldığım cevap böyle
  6. A

hocam teşekkürler fakat önemli değil benim için
  7. A

Ryzen5 7600 & Msi Pro A620M-E AMD & GamePower Skadi Round 120mm sıvı soğutma Bu bileşenlerle en iyi performansı almak istiyorum nasıl overclock yapmalıyım değerleri nasıl girmeliyim öneriniz var mı
  8. A

26.500₺ bütçe hazır sistem tavsiyesi

Tek isteğim valorantta +300 fps oynamak
  9. A

Sıfır Aldığım Monitörde Çıkan Çizik

Ptt awmden hocam
  10. A

Zor oldu ama çektim 1717581977 Hocam iade etmek çok sancılı olacak ama çözüm bulamazsam edeceğim teşekkürler
  11. A

Asus Tuf Gaming VG258QM 280hz 0.5ms modelini satın aldım. Bugün elime ulaştı kullanırken sol tarafta saç kılı gibi 5cmlik çizik fark ettim ne yapabilirim. (Çiziği göstermek için fotoğraf çekmeyi deniyorum gözükmüyor fotoğrafta)
  12. A

360mm sıvı soğutucu mATX anakarta takılır mi

https://m.n11.com/urun/power-boost-pb-p521b-750w-80-bronz-bilgisayar-kasasi-siyah-51948603?magaza=heraglobalbilisim&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel hocam bu kasa uyumlu mu 1717155606...
  13. A

360mm sıvı soğutucu mATX anakarta takılır mi

ryzen7 7800x3d MSI Pro A620M-E AMD AM5 DeepCool LE720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Bu 3 ü birbirine uyumlu mu
  14. A

1000-1400 bandında alinabilecek klavye önerisi

Mıknatıslı veya takılmalı bilek desteği ve fiyatına göre oldukça düşük tepki süresi olması yeterlidir FPS oyunları oynuyorum 🙏
Geri