bilgisayarın (masaüstü) fanları mı ekran kartının fanları mı bilmiyorum ama çok dengesiz çalışıyor bi hızlanıyo bi yavaşlıyor oyun açılırken hızlanıyo alttab yaparken yavaşlıyo falan nasıl çözebilirim bide cs 2 açılırken 3-4 fps de açılıyo 10 20 saniye sonra falan kendine geliyo oyun
bünyamin bey ksuura bakmayın bu konularda biraz amatorum m2 donusturucuyu normal ssd kısmına mı takıyoruz eger oyleyse yine m2 gibi hızlı calısır mı ona gore hangisini almak daha mantıklı
Abiler arkadaşlar kredi kartı doğrulama yaptım steam para çekti dolar olarak soruyor ama vbenim tl hesabımdan çekildi googleden bakınca parayı çevirip yazıyorum ama hatalı diyor orn 1,54 dolar çekilmiş ama ne bende 54 tl gözüküyor ben dovizde hesaplayınca 1,51 çıkıyor yanlış oluyor bankayı...
arkadaşlar eskiden abimin hesabıyla cs go falan oynardım şuan oynayamıyorum eski şifresi hesap adı vs aklımda fakat hesap çalınmış ve bilgiler değiştirilmiş mail hesabına kadar değiştirilmiş ne gibi bir şey yapabilirim
2,el toplaman gerekir outlet ürünlere bak banayeniden (akakçeye bağlı)
1730938864
alternatif 4060 yerine amd radeon tercih edersen daha karlı ve güzel sistem edinebilirsin
arkadaşlar sistem ryzen5 3600 rx6600 16 ram ama işlemci yetersiz gibi geliyor okey cs2 de falan 150fps altına düşmüyor ama daha yükselmesi için işlemciyi değiştirmem lazım
(bütçe 5000+bu işlemciyi satarsam gelecek para ort. 7k)
bide arada photo shop ve video duzenleme de yapmayı düşünüyorum...
rica ederim bu arada illaki 2k olmasına gerek yok diyorsan ben vg248qg kullanıyorum 165hz 0,5ms güzel ayrıca bir bilgi daha vereyim ikinci el bazen sorun olabiliyor istersen outlet ürünlere bak ben akakçenin banayeni diye bir sitesi açılmış ordan uyguna aldım sıfır fakat kutusu deformeliydi diye...