ardayuutsshg isimli üyenin son içerikleri

1. A

Mchose G75 Pro vs Aula F87 Pro.

ne alayım?
  2. A

Başka yorumları da alabilir miyim? Aklımda düşünce oluşsun, direkt alacağım.
  3. A

https://www.gaming.gen.tr/urun/833460/mchose-g75-pro-black-pink-u-matcha-latte-switch-v2-hotswap-rgb-kablosuz-ingilizce-mekanik-gaming-klavye-mc-g75-16/...
  4. A

3-3.5k arası klavye.

kulaklık ve klavye alacağım, f87 pro ve wraith n9 pro düşündüm. iyi midir? rp yapıyorum valo falan oynuyorum mikrofonu da güzelmiş galiba
  5. A

3-3.5k arası kulaklık.

arkadaşlar başka önerisi olan var mı yardım etseniz olur mu fps valo lol falan zattiri zort oynuyorum teşekkürler hala bir karar veremedim. Çok bilgisizim, teşekkürler şimdiden
  6. A

3-3.5k arası klavye.

arkadaşlar başka önerisi olan var mı yardım etseniz olur mu kaliteli rp yapıyorum fps valo lol falan zattiri zort oynuyorum teşekkürler hala bir karar veremedim. itopyada razer v4 bi klavye var onu alsam mı? çok bilgisizim.
  7. A

Öneri Hangisi daha mantıklı olur?

kod nedir nereden aldın hocam
  8. A

3-3.5k arası klavye.

itpya razer v4x mi ne nasıldır
  9. A

Arabayla ceza yedim.

babam bir anda 3-4 ay sönra vay ceza yemişsin diyerek randmöm attığı mekan ve ceza yeri aynı çıktı açıkladık, affetti reis. dayaksızs kazasız belasız çözdük. caddeye gitmeyin abi
  10. A

3-3.5k arası klavye.

ğ ü ş i tuşları da yer alsa direk çekerdim başka önerilere açığım bilgisizim yardımcı ölur musunuz<?
  11. A

3-3.5k arası kulaklık.

[H3 id='ATK+Neptune+N9+Wireless+KulaklkBu+nasldr']ATK Neptune N9 Wireless Kulaklık Bu nasıldır?[/H3] 1773163536 Bilgisizim, yardım eder misiniz?
  12. A

Arabayla ceza yedim.

ne sms ne de tebligat geldi, bir gün dara düşüp bunalacak birileri varsa yardımcı ölayım
  13. A

3-3.5k arası kulaklık.

Ne alayım? Mikrofonu da olsun ve iyi olsun. Önerileri bekliyorum, teşekkürler şimdiden. Kablosuz tercih ama hiç fark emez.
  14. A

3-3.5k arası klavye.

kablolusuz olsa daha iyi ama kablolu da olur, türkçe karakterler yer alsa (ğ,ü,ş,i) gibi daha süper olur. num tuşları da olsun, yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkürler şimdiden
  15. A

Arabayla ceza yedim.

arkadaşım şey dedi plakaya yazıldığından 1-3 gün içinde gider bu mesaj sms olarka mı gidiyor yoksa e-devlet bildirimi olarak mı geliyor
Geri