ArdiK isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım Oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum

X drive busniness öneririm aktif olarak kullanıyorum 1 sorunu harici dışında cok iyi 2 yıldır kullanıyorum süngeri biraz içe göçtü götümün şeklini aldı 😢
  2. A

Öneri Asus H3 wierles batarya yükseltme yapılışı.

Ansızın kopu verdi ömrü bi tık düşmüştü ve biraz şişdi yada ben yapışmış halde çektiğim için esnedi gibi oldu kopmasa giderdi diye düşünüyorum eski bataryaya geri döndüm yeni batarya alacağım ömrü 2 katına çıkmıştı önceden memnundum
  3. A

Cg 4 subalı 62mm silindir 82boy Yapmak istiyorum mümkünmü sorun cıkarmı

bilirim onları ama her zaman dikkatliyim genelde gaza gelmediğin sürece kaza olsılığın baya azalıyor onu fark ettim 7k km dir ufak defek fren hatalrından düşmem dışında bi sorunum yok 1 kere bende öyle bişeyde 10-15 çarptımda bişe olmadı neyse reis kolay gelsin ama teker cok önemli ben michlein...
  4. A

nası oldu geçmiş olsun
  5. A

Yani bilmiyorum öyle bişe olurmu sonucta bu motorun stok 300 400cc leri bile var zaten yağ pompası da bu 175cc 200cc stok cg motor yağ pompası alıp takacağım belkide hepsi aynıdır bilemem bide ben bu motru 8k devir üzeri cıkartmayı felan planlamıyorum zaten
  6. A

Flame kit zaralımı cg

Egzoz boşsa bişe olucağını zannetmem egzozu yersin bi zaman sonra boş gibi olur sentende doğru ise bişe olucağını zannetmem ama bujisiz patlatıyorsa kendi başına evet o zararlı sibobları yakarsın. piston delinmeside öyle şeylerle olmaz zaten yani sıkıştırma aşırı fazla ise piston un dökümse...
  7. A

İlk öncelikle herkese selamlar yaşım 17 a1 ehliyet aldım normalde peugeot pm01 düşünüyordum 125cc abs li su soğutmalı 14hp 140k 12ay vadesiz taksit fiyat aşırı iyi geldi gözüme tipinide aşırı beğendim tek sorunu 2023 model olması ve servis felan hak getire bi tık yaşadığım yerde motorun 4...
  8. A

Öneri Asus H3 wierles batarya yükseltme yapılışı.

Herkese Selamlar 2-3yıl olucak Asus h3 wierles kullanıcısıyım ve ergonomi ve bataya dışında 6-7k tl kulaklıklarda yarışabilcek seviyede kaliteli bir kulaklık artık bazen şarj olmuyor 100/3 ihtimalle felan genelde ve şarj sürem 15 saat civarı felan yatarken şarja takmayı unutursam o gün bana...
  9. A

R7 8700F L3(24MB)-(16MB) Yalanmı Doğrumu ???

Bende aldım kullanıyorum şuan rtx 4070ti süperle overcolock attım accuk idare eder
  10. A

ayhan kardeşim iyi bakarsan yazmışım sitesinde göremedim diye 8700f tercih etmemin sebesbi ise uygun fiyatlı bi 8 cekirdek işlemci olması oyun oynaycağım. 7500f tercih edebilirdim doğru o sadece oyun performansında geciyor zaten 1-1.5 yıl sonra işlemciyi r7 9700x e update ediceğim oyun...
  11. A

Sitesinde böyle bir şey göremedim ama ? r7 8700f alıcağım yakın zamanda bu yalanmıdır yoksa gercekmidir yoksa hepsi sallıyormu.
Geri