Ardisos isimli üyenin son içerikleri

1. A

ingilizce konuşma sınavı için destek

Arkadaşlar yarın ingilizce konuşma sınavı var hoca soruları attı rastgele sorular çekip cevaplıcağız , uzun oldugu için yapamadım kısa cevaplar ile yardım ederseniz sevinirim
  2. A

yanlışlıkla +Sinerji hesabımı sildim

Dün akşam Sinerji bilgisayardan Corsair Void Elite RGB satın aldım ve Google üzerinden hesabı sildim. Kurtarma e postası alamıyorum giriş yaparken kayıtlı değildir diyor. Ne yapmam lazım? Siparişimi kontrol edeceğim.
  3. A

corsair elite rgb vs artics 1 wireless

Şu an Artics 1 kablolu modelini kullanıyorum ve Wireless modellere geçmek istiyorum. 2. elden satıp üstüne koyup ya Corsair alacağım ya da Wireless modelini, sizce hangisini almalıyım? SteelSeries'den çok memnunum (Çoğunlukla FPS CS2 falan oynuyorum ve rahatlık benim için önemli.)
  4. A

Razer ornata v3x Alınır mı?

Yabancılar test etmiş 2-3 tuşa basinca çalışmıyoruz bende fps oyunu oynayacağım için alınmaz diye düşünüyorum kullananlar cevaplarsa iyi olur teşekkürler
  5. A

zotac 3070 amp holo ekran kartına intel işlemci tavsiye

kral ben bu sistemi 2.el alıcam bu ekran kartını ilk kez duydum satıcıya saordğumda ise tr ürünü, kutusu var , faturası yok , 1 yıldır kullanılıyor diyor sence güvenilir mi? ?
  6. A

zotac 3070 amp holo ekran kartına intel işlemci tavsiye

2.el bir sistem buldum arkadaşlar sistemde şu parçalar var Intel i5-11400F Altı Çekirdek İşlemci(Garantili Faturalı Asus B560m-p-sı 5000(oc)mhz Gaming (oyuncu) Anakart (Garantili Faturalı) Apacer Panther Black Gold 16 GB 3000 Mhz(Sıfır) Zoko Buddy Mesh Kasa +600w power +80plus(sıfır) WD 500GB...
  7. A

i5 11400f + rx 6600 sistem nasıldır ?

2. el bi pc alıcam fiyatı ise 12 bin tl sistem içindekiler söyle işlemci:i5 11400 f anakart: Asus prime H510m ekran kartı: Asus Dual rx 6600 ram: corsair vengance lpx 8x2 ram ssd: kioxia 500 gb ssd sizce bu fiyata alınmalımı daha iyi bulunurmu fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
  8. A

hazır sistemde 3060 ti vs 3070 hangisi

Arkadaşlar pc almayı düşünüyorumda Asus TUF RTX 3060 Ti V2 vs Asus Dual RTX 3070 DUAL arasında kaldım oyun ve yayın açmayı düşünüyorum sizce hangisi mantıklı ikisi arasında çok fiyat farkı olmuyor sizce hangisi (işlemci ise ryzen 5 5600)
  9. A

16-17 k pc hazır sistem

Aradaşlar hazır bir pc almak istiyorum 16 17 zorlarsak belki 18 k ya çıkabilir öyle bir fiyata pc bulamıyorum nvdia olursa güzel olur işlemci ise de amd olursa sevinirim (toplamayla uğraşmayı istemiyorum buarada )
  10. A

ryzen 5600x için kule tipi soğutucu

öncelikle ryzen 5 5600x işlemcisini alıcam ve kasam ise Corsair spec delta olucak ,başka konularda snowman t6 ultra falan öneriyorlar onu alsam kasaya sığarmı veya önerdiğiniz varmı sıvı soğutma varmı corsairin h45 Hydro modelini almayı düşündüm ama kule tipi daha çok iş görüyo diye araştırdım...
  11. A

3060 gigabyte vs 3060 msı gaming x

reis bide https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-az-kullanilmis-asus-tuf-rtx-3060-1039497088/detay/ bunu almayı düşünüyorum sıfır almak yerine mantıklımı sence
  12. A

evet amd nin sorunları falan var ve nvdiada dlss falan rtx özellikleri olması daha avantajlı oluyor
  13. A

Arkadaşlar yeni pc alıcam işlemci ryzen 5 5600x +3060 alıcam ama 2 ekran kartı arasında kaldım...
  14. A

Çözüldü✓ 2.el asus tuf 3060 alınır mı?

Arkadaş böyle yazmış : elektrik zamlarından önce ve eth min 3500-4000 dolar olduğu zamanda kısa bir süre yaptım.oda bilgisayarın boş olduğu zamanda gece 12.00 gibi başlatıp sabah 8 de kapattım.
  15. A

Çözüldü✓ 2.el asus tuf 3060 alınır mı?

servis de falanmı değişiyor yoksa kendimiz falanmı ?
Geri