ardkaratas isimli üyenin son içerikleri

1. ardkaratas

Öneri 1500 Bandında Klavye Önerisi

g.o artık 2020 yılının teknolojisiyle üretilmiş bir klavyen var sırf razer diye neden bir insan garantisiz bir klavye satın alır ki 1300'e çok daha mükemmel klavyeler var 1784312253 Hayır artık eskide kaldı o gecikme olayları 4000 mah batarya var içinde şarj muhtemelen rahat 1 hafta giderdi
  2. ardkaratas

Öneri 1500 Bandında Klavye Önerisi

https://www.hepsiburada.com/magegee-light75-tri-mode-rgb-hot-swap-mekanik-siyah-gaming-klavye-p-HBCV0000FMOR2C Kablosuz güzel bir tercih olur diye düşünüyorum Kablolu isterseniz bu model var...
  3. ardkaratas

🔥İndirim Gamepower Zoom Klavye 1.199 TL!

Kablosuz arayanlar için çok iyi bir tercih olur https://www.hepsiburada.com/magegee-light75-tri-mode-rgb-hot-swap-mekanik-siyah-gaming-klavye-p-HBCV0000FMOR2C 1784223773 Bu çinli kardeşcan'lar bu keycap tasarımlarını seviyor mu acaba çok merak ediyorum
  4. ardkaratas

40-50k Bütçe İçin Laptop Tavsiyesi

Kendim için değil arkadaşımın teyzesi için alacağız telefon android kullanıyor
  5. ardkaratas

Teşekkürler inceliyorum akakçe'de çıkmamıştı bu ürün
  6. ardkaratas

60K'dan başlıyor hocam ryzen ai laptoplar
  7. ardkaratas

Günlük ofis işleri için laptop bakıyorum. Oyun oynanmayacak; internet, Office programları, toplantılar gibi standart kullanım olacak. Marka olarak da çok kalitesiz bir şey olmasını istemiyorum. Bir kere alındı mı rahat 5-10 yıl sorunsuz kullanılabilsin istiyoruz. Ekranı mümkünse 2K ya da OLED...
  8. ardkaratas

Ajazz Aj159 Pro Alınır mı

Atk A9 öneririm bütçeyi yükseltebiliyorsan Atk a9 plusda alabilirsin sensörü 3950 oldu çok daha iyi
  9. ardkaratas

🔥İndirim Köfteci Yusuf 500gr 75 TL Trendyol Go Yeni Üyelerde Geçerli

Bu adamdan nefret ediyorum X,tiktok,Instagram önüme çıkan heryerden engelledim burdanda çıktı karşıma
  10. ardkaratas

Maksimum 1m Araba Önerisi

Kia ceed 1.6 crdi, egea,elentra
  11. ardkaratas

Joysıdea Ayaklı Vantilatör Kumandali 900 TL

Hepsini okudum yorumlarında tiskindim üründen alacaktım yoksa
  12. ardkaratas

Amazon Linklerini Temizleyen Script (2.2 Sürümü)

Çok iyi oldu teşekkürler
  13. ardkaratas

Yardım Amazon ile Yaşadığım Saçmalık

Hocam bir kaç mh ile daha konuş bazen çok gıcık denk geliyor bazende çok iyi mh denk geliyor
  14. ardkaratas

Joysıdea Ayaklı Vantilatör Kumandali 900 TL

Hocam yazık günah yorumları berbat birisi yorumları okumadan satın alacak şu yorumlara göre ürün 300 tl bile etmez bence
  15. ardkaratas

❌İndirim Bitti! Huaweı Watch Fit 4 Pro Akıllı Saat Siyah 4.999 TL

Tahmin ettiğimden çok daha hızlı ilerledi 1 ay savunma yapma hakları varmış kesin 30.gün savunma yaparlar :)
Geri