dediğim gibi ses kalitesi ve gürültü engellemesenin iyi olması buds fe deki gürültü engelleme yeterliydi benim için silikonlu silikonsuz önemi yok
tablet ve kulaklık ikilisini çok fazla kullanıyorum benim için fiyatı çok fazla bursluluk paramızı verecez kulaklığa yapacak bir şey yok
Öğrenciyim Samsung S10 + Tablet var kulaklıkta benim için önemli olan ses kalitesi ve gürültü engelleme başka diğer özellikler önemli değil
önceki kulaklığım buds fe idi çalındı şimdi baktım fiyatı 2400 çıkmış hak etmiyor o fiyatı
samsung buds 3 3800 tl fiyatı hak etmiyor büyük ihtimalle onuda...
internet hızım gayet yeterli tablet Tab S10+ netflix planım ultra hd olan paket yürütme kayıtım yükseğe alınmış durumda
yürütme ayarlarından baktığımda maks çözünürlük 1080p yazıyor
ilk aldığımdada bir süre sonra macun yeniledim hala bu derecelerdeydi macundan kaynaklı değil hala kurumamıştır diye düşünüyorum tek fanlı olmasındandır büyük ihtimal fanıda zaten belli
https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-GTX-1080-AERO-8G-OC/Specification
bu ekran kartım 1.5 dk da msi kombustor da 1.5 dk da 90 dereceye çıktı
bir sorun var mıdır ?
şuan 1700 tl ye vardı başka bir satıcıydı güvenemedim resmi satıcı hepsiburadadan 1800 olmuştu ordan sipariş geçtim
1747854121
iyi bile idare etmiş
1747854181
aslında ben kulak üstü kulaklık kullanmayı kulak içine tercih eden birisiyim ama yazın terletme sorunu yüzünden vazgeçtim
1747854213...
amacım kütüphanede ders çalışırken kullanmak mikrofonu önemli değil sesin iyi olması yeterli ve 1.5 sene atması lazım beni
1747853869
ne kadar süredir kullanıyorsun kanka