ardpow isimli üyenin son içerikleri

1. A

Sanal Kitap Nasıl Okuyabilirim?

İstediğiniz kitabı grupların aramasından aratıp bulabilirsiniz. Çok fazla kitap seçenekleri var.
  2. A

Hocam şuan link bulamadım ama dediğim gibi aratırsanız direkt çıkar.
  3. A

Bazı telegram kanalları var telegrama girip e-kitap, pdf kitap gibi aratırsanız bulabilirsiniz.
  4. A

Temı kampanyaları gerçek mi?

Ben buna benzer bir reklamdan mouse almıştım dediği fiyatın üzerine ürünün normalde ki vergisini ödeyip alabiliyorsun.
  5. A

Çözüldü✓ Ajazz 159 pro bilgisayara nasıl bağlanır ?

Açtım ama yine algılamadı. Bt modunu başka bilgisayarda çalıştırabildim ama diğer modlarını kullanamıyorum. 1740135856 Hocam çözdüm. Dongle ile bilgisayarı bağladığım kabloda sıkıntı var başka bir kablo taktığımda mouse çalıştı.
  6. A

Hocam dongle ın kablosunu bilgisayara taktım ama mouse algılamıyor mouse u nasıl açacağım ?
  7. A

Merhaba arkadaşlar ben temu üzerinden ajazz 159 pro satın aldım mouse az önce geldi ama bir türlü bilgisayara bağlayamadım kablosunu takıyorum ama bilgisayar algılamıyor ne yapabilirim ?
  8. A

GTA 5 mi sileyim FH4 mi?

Gta 5 in kalması daha iyi olur fivem yükleyin freeroam sunucuları yada roleplay sunucularında takılın normal online dan daha iyi bence
  9. A

Ekibimize Oyun Arkadaşı Arıyoruz

Ortalama 17 yaş.
  10. A

Genelde rainbow six siege oynuyoruz ama grup halinde oynanan oyunlarda oynuyoruz gmod gibi.
  11. A

İstek gönderdim hocam.
  12. A

Arada oynuyoruz ama çok değil.
  13. A

7 days to die oynuyoruz hocam birkaç oyun daha gördüm.
  14. A

13 yaşında biri yok en az 16 dan başlıyor sunucu ama toxic değilse olabilir.
  15. A

Hocam bilemiyorum sunucuda birkaç kişi var belki onlarla oynarsın istek gönderebilirsin toxic değilsen.
Geri