ardq isimli üyenin son içerikleri

1. A

Şuan Fc 26 alınır mı?

Fc 26Standart sürüm alınır mı ultimate team oynayacağım beşiktaş kadrosu kurmak istiyorumda acaba almak için geçmi oldu. Fc 27 mi bekleyeyim.
  2. A

VirusTotal sonuçlarındaki dosya virüslü mü?

virüslümü yoksa indirebilirmiyim https://www.virustotal.com/gui/file/e8f1a46acb6148ef4a7360a989ad169edca8cfb540670ddf1d43e36fb5c15054
  3. A

Razer BlackShark V2 kulaklık pedi nasıl temizlenir?

Razer BlackShark V2 model kulaklık kullanıyorum, gerçekten çok kirlendi. Nasıl temizleyebilirim?
  4. A

Random Hesap Satın Alma

Valorant hocam belirtmeyi unutmuşum
  5. A

Random Hesap Satın Alma

Anladım hocam
  6. A

Random Hesap Satın Alma

Satın aldım mail değişmiyor fakat telefon numarası eklenebiliyor acaba eklersem sahibi geri alabilir mi gene de.
  7. A

Minecraft Mod Paketi Önerisi

Tek başıma oynayacağım. Sıkmayan mod paketi önerir misiniz?
  8. A

1 TB M.2 SSD önerisi

hocam peki elimdeki ssd yi sata ssd ile takas yapmak mantıklı olurmu sizce tanidık bilgisayarci varda yada donusturucu alip kullansanmi acaba
  9. A

1 TB M.2 SSD önerisi

takılı hocam adata 700 legen var 512 gb
  10. A

1 TB M.2 SSD önerisi

Ana kartım ASUS 450M-A. 2.500 bin TL civarında M.2 SSD bakıyorum da hangi ürünü önerirsiniz.
  11. A

Maksimum 1000 TL'ye SATA 2.5 SSD önerisi

Oyun oynamak için değil de günlük kullanım için sata 2.5 SSD önerir misiniz? Sistemim özellikleri aşağıda.
  12. A

Laptop touchpad SSD taktıktan sonra çalışmıyor

HDD çıkartıp SSD taktım, bir de format attım SSD'ye 8.1 SL yükledim fakat çalışmıyor touchpad. Intel Serial IO kurunca oluyor fakat kapatinca laptopu ya da uykuya alinca touchpad calismiyor.
  13. A

Fantech EOS Pro Gamepad alınır mı?

bütçem 1.5 2k arası ne önerirsiniz fifa rocket league gta 5 ps üzerinden oynayacağım sizce alınır mı?
  14. A

8Bitdo Ultimate C Bluetooth Controller alınır mı??

Bu fiyata alınır mı? bütçem bu civari max 1.5k birde bu ürün kablolu ve. kablosuz bağlayabilirmuyum. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLM5WDHT?smid=&psc=1&coliid=&colid=
  15. A

Rush model PS 3 oyun kolu, oyun oynayışını etkiler mi?

FIFA 23 oynuyorum. XOutput sayesinde bağladım kolu aklıma bir şey takıldı. YouTube'dan FIFA videosu izlerken oyunu oynayan kişiler oyuncuları çok rahat ettiriyor gibi geliyor. Bana ben oynadığımda o kadar iyi hareket etmiyor. Kol çakma olduğu için olabilir mi? F310 alsam ya da orijinal PS4 kolu...
Geri