ardzq isimli üyenin son içerikleri

1. ardzq

Com.tr Alan Adı 16₺🔥🔥

Hocam merhaba konuyu hortlatıyorum ama bununla ilgili bir konu açtım bilgin varsa göz atabilir misin.
  2. ardzq

.com.tr alan adı alma işlemi sıkıntısı yardım

Arkadaşlar herkese iyi forumlar .com.tr uzantılı bir alan adı satın aldım türkiye merkezli bir siteden hosting de aldım aynı yerden sitemi aktifleştirecektim tüm işlemleri yaptım ama olmadı daha sonra destek ekbine yazdım belge onayı istediler bu alan adında kullandığım ismin benim adıma...
  3. ardzq

Mimarlıkta kullanılacak bilgisayar için Ekran Kartı & Anakart önerisi

Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Bir gelişme olursa haberdar ederim iyi forumlar.
  4. ardzq

4070 süper in altında girsem en kötü bütçeyi 12 bin kadar yükseltmiş oluyor. Sıvı soğutucu da kesinlikle 360mm bir şey alacağım. Şuan için neredeyse her şey yerine olurdu yanlızca ekran kartı kısmında net olamadım 4060ti 16 gb versiyonu sizce götürür mü ? Bir de ram için çevremdeki...
  5. ardzq

Bi tekrar bak istersen linkler düzgün değil sadece 1tb m2 eklemiş kc3000 thermalright kule tipi ve 2x16 patriot 6000mh ram var.
  6. ardzq

X3d modellerin 3d render açısından çok iyi bir performans sergilediğini duymuştum 7900 onun yanında düşük kalır mı sence.
  7. ardzq

Bahsettiğim kişi bir defa alayım daha sonradan ufak ufak yükseltirim diyor ama şuanda da işimi fazlasıyla görsün istiyor sence bu öyle mi? Bilmediğimden soruyorum yargılamak için değil. 1743715403 Aslında yola bir efsane olan 7800x3d ile çıktım ama emin olamadım bir de bütçeyi düşünmek...
  8. ardzq

60 bin civarı sadece kasa için
  9. ardzq

RENDER İÇİN HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

İnternette çok net bir bilgi bulamadım 12400 kullanan da var AMD epyc kullanan da 3060 ekran kartı kullanan da 4080 süper kullanan da hine de teşekkürler. İyi forumlar.
  10. ardzq

RENDER İÇİN HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

hocam benim de bir konu var aynı şekilde render için ama mimarlık programları toplama olarak düşünüyorum konuy agöz atabilirsen sevinirim
  11. ardzq

Öncelikle iyi forumlar. Mimar kuzenim için bir bilgisayar toplayacağım 13700kf işlemeci düşünüyorum anakart ve ekran kartı konusunda çok kararsızım programların ne tarz bir şey istediğini bilmediğimden tavsiye arıyorum olabildiğince f/p olması gerekiyor. Kullanılacak prokramlar ->3Ds Max corona...
  12. ardzq

Valorant Düşük FPS Sorunu

aynı sorunu ben de yaşıyorum r7 5700x rx6800xt ekran kartı 32 ram 300 200 lerde çok fazla drop yiyorum eskiden yoktu
  13. ardzq

İnternet sorununu nasıl çözerim

hocam asma tavan varsa içinden geçir kabloyu yada duvardan geçir bu sebep için vazgeçmek saçma gibi
  14. ardzq

Sistemi full performansta kullanamıyorum

arkadaşlar R7 5700X 32GB RAM VE RX6800XT sistemim var aldığım topladığım günden beri düşük fps sorunum var örneğin chivarly2 oyununda 100 120 fps arası alıyorum ama işlemciyi ve ekran kartını az kullanıyor normalde çok daha fazla almam gerekir veya valorantta 300 max 400 fps lerde geziyor yer...
  15. ardzq

2. El laptop alınırken neye dikkat edilmesi gerekir ?

içi açılmış cihazlara çok daha temkinli yaklaşmak gerekiyor ürünün fiyatı piyasanın altında falan ise hine uzak dur kimse enayi değil ucuza satmaz fiyat normal satıcı düzgün biriyse sıkıntı çıkmaz
Geri