Donanımım 12400f ve 6750xt. Son 2-3 haftadır oyun oynarken alt tab atarsam ekran siyah kalıyor ve donuyor ardından kasanın tuşundan restart atmak zorunda kalıyorum. Pc açıldığında renk ayarlarım gitmiş ve driver kullanılmaz hale geliyor, aygıt yöneticisinde 'Bu aygıt devreden çıkarıldı. (Kod...
Bu cihazı ev dışında teknede aküye bağlayarak çalıştırmak istiyoruz ama 220v değil 12v akü ile çalıştırmamızın bir yolu var mı? Çalışırsa saat başına ne kadar elektrik tüketir hesaplayabilir miyiz?
Hocam mouse olarak hem kablosuz hemde piyasanın en sağlam sensörünü kullanan ajazz aj139 düşünebilirsiniz. (Şu an fiyat ve kalitesi hakkında çok fikrim yok, kullanan birisi yorum yaparsa daha iyi olur tabii.)...
Hocam bütçem malesef bu fiyatlara çıkmıyor fakat bu iki monitör arasında nasıl farklar var özellik olarak çok etkiler mi ?çok kararsız kaldım bekleyip diğer ay alayım diyorum fiyatlar uçuyor.
https://www.hepsiburada.com/acer-27-acer-nitro-kg272m3bmiipx-kg272m3-umhx2ee303-1ms--05ms-gtg-180hz-hdmi-dp-fsync-ips-monitr-p-HBCV00005V0Z8I?magaza=Tekramarket&url_src=and-product-detail
Monitör alıcam bütçem 4500 tl ve bu monitörün fiyatı beni çok cezbetti. kağıt üzerinde başarılı duruyor...
https://www.hepsiburada.com/acer-27-acer-nitro-kg272m3bmiipx-kg272m3-umhx2ee303-1ms--05ms-gtg-180hz-hdmi-dp-fsync-ips-monitr-p-HBCV00005V0Z8I?magaza=Tekramarket&url_src=and-product-detail
Ben böyle bir şey buldum özellikler kağıt üzerinde çok iyi duruyor fiyat da şahane ama yeni bir monitör...
Oyunlar steam hesabında gözüksün gibi bir derdiniz yok ise offline hesap alabilirsiniz aslında. 5 oyunu 60 tl ye almıştim şu an 90tl sanirim. Aldığım 5 oyunu da oynadim bitirdim bir problem çıkmadı bende.
Monitörün panelini bulabilen var mı? Çok baktım hiç bir bilgi paylaşılmamış ayrıca ips panel için 7ms gtg fazla mı? 27 inç alasım var, gf24-F2 alıcaktım çok kafamı karıştırdı. Ayrıca kutu içeriğinde iki üründe de dp kablosu çıkıyor mu acaba?
Eski bir laptop kullanıyordum. masa üstü ve oyunlar için 2 farkli seçenek olması lazım ben oyun açık değil iken işlemci oyunda ekran kartı olucak şekildr ayarlamıştım. Ama şu an amd kullandığım için nasıl olduğu hakkında fikrim yok. Fakat arkadaşların dediği yüksek performans dışında bir ayar...
Burda çok yüksek ihtimal laptopun hangi Gpu yu kullanacağına karar verememekten dolayı düşük fps alıyorsunuz. afterburnerdan gpu 0 ve gpu 1 oranlarını açıp karşılaştırmalısınız, eğer gpu 0 daha yuksek kullanımda ise o zaman nvidia denetim masasından tercih edilen ekran kartı ayarlarından gpu 1...
Hocam elimde lenovo marka bir pc var ddr3 kullaniyor ama 1333 mhz ramler var 4+2 olacak şekilde 2 adet bundan alsam 1600mhz 8+8 yapabilir miyim anakartı bunu destekler mi? Ve pc de herhangi bir sorun olur mu çin malı sonuçta
Hocam aynı durum bende de oldu ready or not almak istedim. Aldım aldıktan sonra para birimim rusya para birimine dönüştü, konumum Rusya gözüküyor internetten baktım tekrar oyun alırsanız düzeliyor şeklinde bir yazı yazıyor fakat api key scaminden vs. korkuyorum APİ sadece Buff163 te var. Siz...