Arelchovv isimli üyenin son içerikleri

1. A

Kulaklık için sesten anlayan arkadaşlara

Selamun aleyküm agalar benim ses konusunda takıntım var çok iyi ses arıyorum mest olacak şekilde iphone 15 pro max ve apple music kullanıyorum bana 3500 TL bandında kulaklık lazım. Kz sk10 pro ve Sennheiser Momentum 3 true wirelles arasında kaldım ancak sennheiser ikinci el aşağıya foto atıyorum...
  2. A

2.5 Aylık Pc'de Masaüstünde Sürekli Drop Yemek

Dostum muhtemelen indirdiğin torrentten kaynaklı pcde mining yapılabilir başka pc ler tarafından sana tavsiyem bir bilgisayarcıya git google yorumlarına bakarak sorununu anlat çözüm 200 tl falan verip formatlamaktır.
  3. A

6000 TL monitör önerisi

aynı ürünün 280 hz 0,5 ms özelliği var bütçem yeterli aoc hiç kullanmadım bilgim yok görüntüsü vs o yüzden vazgeçtim pivottu ayrıca 1695834452 gösterdiğin monitörler çok iyi özellikle msi pivot olmasabile monitor standı alınır çok teşekkürler
  4. A

M2 ssd depolama sorunu

Yardımın için teşekkür ederim PCI-EX girişinden 2 katı hız alabildiğimi biliyordum ancak şuan ki problemimde senin dediğin hiç aklıma gelmemişti dediklerini değerlendireceğim. 1695831348 Yardımın için teşekkür ederim PCI-EX girişinden 2 katı hız alabildiğimi biliyordum ancak şuan ki...
  5. A

6000 TL monitör önerisi

Selamlar ben monitor alacağım altta galiba bu fiyata en iyisi bu galiba yorumlamanızı ve başka öneriler için sizden yardım istiyorum kriterlerim şu şekilde +Pivot olmalı ,Ips veya VA olabilir ghosting sorunu...
  6. A

M2 ssd depolama sorunu

Öncelikle merhaba.Ben Kioxia Exceria M2 ssd kullanıyorum. Problemim şu şekilde benim resimde görüldüğü üzere 465 gb bir depolama alanım var 214 gb boş alanım var dolu yerlerde 75 gb Last of us, 65 gb Csgo var hadi 15 gb netflix v.s olsa (değil ama) işte sorun şu ki 310 gb boş alanım olacağına...
  7. A

Kafayı yedirten fifa sorunu

Arkadaşlar ps4 kolu ve Bluetooth aparatı aldım pc taktim ikiside saat gibi çalışıyor testleri falan mükemmel steamden oyun ekle şeklinde gamepassteki fifayı ekleyip kontrolcu ekledim şuraya kadar her şey harika sol analog haric hicbir tuş wirelles olarak fifa 22 de çalışmıyor altta (çık esc seç...
  8. A

Yardım kulak içi kulaklık nasıl şarj edilmeli

Model bilgisi verirseniz yardımcı olurum (her türlü şarj olur ama batarya direnc sağlığı için soruyorum
  9. A

En fazla 600TL red switch klavye önerisi

F/P
  10. A

Wifi adaptör ile router olurmu

Elimdeki pc wifi olmadiği icin usb aldım antenlilerden şimdi direkt modemi bağladım elimdeki usbyi adaptöre takıp prizde bekletirsem sinyali hızlandırabilirmi
  11. A

En fazla 600TL red switch klavye önerisi

https://ty.gl/7ssoz9a0py
  12. A

Gow fps orantısız kasma sorunu

GOW DA 56 80 ARASI FPS ALİYORUM YUKSEK AYARLARDA OYUN KASIYOR GİBİ AMA FSR ACTİM GRAFİK DUSURDUM AYNİ DÜRÜST OLAYIM OYUNDA CRACKLİ ONDAN KAYNAKLANABİLİRMİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SİSTEM RX 6600 RYZEN 5 3600 B450 16 DDR 4 RAM 1674153121 Bu arada Alt r yaparak radeonun kendi...
  13. A

10 K Bütçe laptop önerisi

https://ty.gl/xp4z4zfomm https://ty.gl/qy1wwocaci Bunlara bakabilirsin özellikle İkinci el Macbook bakabilirsin eskileri bile çok işlevsel.
  14. A

Blackberry key2 alınır mı?

Reis oyun oynamıyorsan performansta çok ônemli deilse al çok karizma tel
  15. A

6-8K ARASI MONİTÖR DAHİL PC TOPLAMA

Aga sadece trendyolsaki toplama pc bakma
Geri