arenbarlas isimli üyenin son içerikleri

1. arenbarlas

80K bütçeyle PC toplayacağım yardımınız lazım!

Doğrudur hocam fikir almak için açtım zaten belki başka insanların da işine yarar 1745211616 Eyvallah
  2. arenbarlas

Gerçekten verimli ders ÇALIŞMIYORSUN!

Deneyeceğim bunu :D
  3. arenbarlas

YKS son 79 gün basmamız lazım

Kanka baya iyisin :D Derece adayısın hatta bu netlerle. Sevindim senin adına:kedi:
  4. arenbarlas

Rica ederim 1743715758 Kankam mola verdiğin zaman oku istersen cidden faydalı olacağını düşünüyorum en azından eleştirilebilirsin ben de böylece kendimi geliştiririm çifte kazanç olur 1743715863 Evet 25/5 pomodoro cidden anlamsız. Gireceğimiz sınav 3 saat ortalama. Ben 90 dakikaya 15 dakika...
  5. arenbarlas

Herkese merhaba. Bugüne kadar "ders çalışma" başlığı altında edindiğim bilgileri sentezleyip YAPILMASI gereken şeyleri özetleyeceğim. Fazla uzatmadan başlamak istiyorum. (NOT: Herkesin bildiği şeylerden bahsetmeyeceğim. Örneğin : Ders çalışırken başka şeylerle uğraşmamak.) Önce basitçe...
  6. arenbarlas

Sayısaldaki rekabet zaten eşit ağırlıkta yok. Kesinlikle daha kolay ama o da çerez değil. Yine halletmemiz gereken koskoca bir AYT Matematik var çünkü. Yine de bizim işimiz çok zor tabi :D Sayısalda derece yapmış eleman her türlü eşit ağırlıkta da yapıyor işin komik kısmı. 1743710349 Netlerin...
  7. arenbarlas

Kankam bayram tatili mi yapıyorsun? Bence acil başla. Zaten zaman da az kaldı çok hızlı geçiyor biliyosun. Ben de bilgisayar mühendisliği istiyorum spesifik bir üniversite hedefim yok (daha doğrusu karar veremedim) ancak 20-30K civarı yapabilirsem cidden süper olur.
  8. arenbarlas

Dostlar buraya gün içerisinde yaptığım şeyleri ve neyi daha iyi yapabilirdim kısmını yazacağım. Zaten kısıtlı bi süre kaldı. Belki birbirimizin motivasyon kaynağı oluruz diye düşündüm. Kendi yaptıklarınızı da yine ekleyebilirsiniz ki cidden güzel bir akış olur. Şimdi biraz durumum hakkında...
Geri