Aress isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım Ortalama 2000k araba önerisi

Arkadaşlar ortalama 200.000 tl bütçe ile hangi arabayı önerirsiniz sıkıntı çıkarmayacak
  2. A

Bu sisteme 7k verilir mi?

Sizce değer mi yoksa daha iyi bir şey alabilir miyim bütçe ortalama her şey dahil 9k
  3. A

Ailemi mesleki eğitim merkezine geçmek için nasıl ikna edebilirim?

Derslerim aşırı kötü değil, Mesleki eğitim merkezinden mezun olanlar da ustalık ve usta öğreticilik belgesi alabiliyor diye biliyorum.
  4. A

Bildiğim kadarıyla aynı destekler mesleki eğitim mezunu olan kişilere de veriliyor
  5. A

Arkadaşlar selam geçen sene anadolu lisesinde 10.sınıf öğrencisiydim. Sınıfta kaldım ve bu hafta meslek lisesine nakil yaptım. Fakat benim okuma hevesim hiç yok, mesleki eğitim merkezine geçip çalışıp meslek öğrenmek istiyorum. Bana sadece lise diploması getir yeter diyorlar ben de mesleki...
  6. A

PC önerisi 1500euro bütçe

https://www.gaming.gen.tr/urun/168566/epic-3070-intel-i5-12400f-msi-geforce-rtx-3070-ventus-3x-8g-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  7. A

Laptopumu kaç paraya satabilirim?

Herkese selam eski bir laptop bulunuyor bende çalışmayan hiçbir yeri yok markası Asus N61V Özellikleri : İntel core 2 duo T9600 2.80GHz 4 gb ddr3 ram Nvidia GT 240M 1 gb ddr3 500 GB HDD Win10 bu laptop kaç para eder?
  8. A

Bu bilgisayar alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gt1030-8gb-ram-i5-7400-1034415586/detay sizce alınır mı?
  9. A

4500 tl ikinci el pc tavsiye

Tamamdır teşekkür ederim.
  10. A

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-i5-4460-8-gb-ram-msi-r7-360-gaming-ekran-karti-1040499858/detay bu sistem alınır mı peki sizce?
  11. A

Arkadaşlar 4500 tl bütçem var ikinci el oyun oynayabileceğim işlerimi halledebileceğim bir pc lazım öneriniz varsa belirtirseniz sevinirim. (İstanbul çevresi)
  12. A

Yardım Laptop Windows 7 wifi kırmızı çarpı sorunu

Herkese selam laptopumu açtım fakat hiçbir türlü internete bağlanıyorum böyle bir hata gözüküyor nasıl çözebilirim?
  13. A

Meslek lise bölüm tercihi

Ya ben zaten şuanki hedefim diplomayı alıp polislik üzerine gitmek o yüzden en kolay bölümü seçeceğim 1661614069 Kolay bölüm mü tavsiye eder misin?
  14. A

Meslek lise bölüm tercihi

Arkadaşlar selam bu sene Anadolu lisesinde 10. Sınıf öğrencisiydim ama sınıfta kaldım ve 10. Sınıfı tekrar okuyacağım fakat ben meslek lisesini bitirip diploma alıp polisliğe geçmek istiyorum. Meslek lisesinde önereceğiniz kolay bölüm var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
  15. A

Android Xiaomi APK uygulama indirilmiyor

Başka başka sitelerdende indirmeyi denedim fakat yine aynı yükleye basıyorum %75i iniyor bir anda yükleme ekranı kapanıyor
Geri