Çok teşekkürler tavsiye için armory creat'i silmeli miyim peki çünkü oyunları senaryo modlarına atamak çok hayat kurtarıcı benim için,ikisi birbirleri ile çakışır mı?
Yorumunuz için çok teşekkürler.Bana biraz büyük bir değişiklik lazım sanırsam,dediğim gibi 96 dereceyi görüyor vram şöyle 85-80 altına indirebilirsem çok güzel olucak,,Desfree DS-202 biraz daha tuzlu cooler force'a göre ama bende daha iyi mi acaba diye düşünüyorum.Kaç derecelik farklar yarattı...
Merhabalar,Asus Tuf A15 Laptolarda VRAM için hangi Thermal Putty seçeneği daha iyi ve daha güvenilirdir,Desfree DS-202 (14.8 W/mK) mi Cooler Force (12.8 W/mK) yoksa Pullsar Ice Dragon (8.0 W/mK) mi ?
Laptop soğutucusu var altı delikli ızgaralar olan onun üstünde tutuyorum calıstırmadan.G-Helper kullanmadım hiç ama Armory Create kullanıyorum hocam,bu arada ilginiz için çok teşekkürler.
Çok teşekkür ederim,netleşti çoğu şey sayenizde sadece 3 seçenek arasında kaldım vram putty icin hangisi tavsiye edersiniz son olarak ? Desfree DS-202 (14.8 W/mK) mi Cooler Force (12.8 W/mK) yoksa Pullsar Ice Dragon (8.0 W/mK) mi ona göre alıcam birini ?
Kalınlık bilmediğim için putty en mantıklısı galiba o zaman 'Cooler Force 12.8 W/mK Thermal Putty' buldum, Siz ne dersiniz acaba ? yada masraf riski alıp hem 0.5 hemde 1.0 termal pad mi almalıyım ?
Hocam tekrar teşekkürler. VRAM'lerin 96 dereceyi görmesi beni çok korkutuyor, bu sıcaklıkta performans düşüşü (drop) ve uzun vadede çiplere zarar gelme ihtimali var mıdır? Padler katılaşmamış olsa bile bu sıcaklık normal mi ki ? Bazıları 05mm yada 1.0mm pad öneriyor ama sizin dediğiniz putty...
Öncelikle cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim,çok cahilim bu konularda kusura bakmayın.GPU ve CPU için phasesheet ptm alıcam o zaman,VRAM 96 dereceyi falan buluyor ona termal putty mi uygulamam lazım o zaman termal pad ve macun yerine ? SSD içinde KC3000 için hangi ince yapılı...
Merhabalar, öncelikle burada yeniyim ve donanımlar ile ilgili çok az bilgisi olan biriyim o yüzden en ufak yardımının bile çok faydası olacaktır. Yaklaşık 1.5 yıl önce ASUS TUF A15 FA507NVR (2024) Gaming laptop aldım. (RTX 4060 laptop GPU 8 GB VRAM-AMD Ryzen 7435HS işlemci-512 GB Samsung SSD...